Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell erősen, jól szívni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell erősen, jól szívni szopás közben?

Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék tippeket, technikákat, mert én sajnos nagyon béna vagyok, nem tudom elég erősen csinálni. :( Párom mindig mondja, hogy csináljam erősebben, én meg igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, nagyon fáj már közben a szám, sőt, most 3 napja izomlázam is van az arcomban. Nem tudom, hogy lehetek ennyire gyenge, ezt lehet valahogy fejleszteni?

2022. aug. 16. 13:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%
Megtaníthatlak?
2022. aug. 16. 13:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem
2022. aug. 16. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Tedd bele a faszát egy porszívócsőbe.
2022. aug. 16. 13:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha nem is porszívócsőbe, de elgondolkodtam rajta, hogy veszek neki valami férfiaknak való szívós "vibrátort" (nem tudom, hogy hívják), de nem tudom, mit szólna hozzá. Én szívesen csinálom neki, csak sajnos nem megy elég erősen. :(
2022. aug. 16. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

legelső hármas élményem, feleségem és egy beszálló csaj, nagyon izgalmas volt minden, egészen addig amíg a csaj el nem kezdett engem orálozni. Mármint az orál számára azt jelentette, hogy szív mint egy turbó porszívó, semmi más, csak baromi erősen szív. Volt már néhány kalandom, de ezt elkönyvelhettem életem legrosszabb oráljának.

Nem tudom a te pasid mire vágyik, de az erős szívás általánosságban nem a legjobb dolog.

2022. aug. 16. 13:33
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Adom az utolsót... általában azok kérik ezt akiknek érzéketlen a pénisze... pl. mert sokat verte vagy bármi...
2022. aug. 16. 14:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ő erősen szeretné. De nem hiszem, hogy érzéketlen lenne, egész hamar el szokott menni.
2022. aug. 16. 14:41
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Próbáld ki, nézd a visszajelzést. Minden f.sz tulajdonosa más.
2022. aug. 16. 14:50
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát én próbálom, csak nem megy.
2022. aug. 16. 15:39
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Akkor nem úgy ahogy próbálod :) Könyörgöm, kommunikáljatok már!
2022. aug. 16. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!