Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire vágytok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire vágytok, illetve tesztek a szexért, ha megfelelő partnerrel vagytok akit szerettek?

Figyelt kérdés

Közel, 4 éves kapcsolatomnak lett vége.

Jelenleg az a kép alakult ki bennem, hogy a nők nem is vágynak csak úgy bármikor a szexre, mert szinte sose volt az, hogy akkor ő kezdeményezett, ő mondta hogy szeretné és csináljuk, vagy ő kezdett el levetkőztetni, izgalomba hozni.

Jól látom így, hogy kezd elmúlni a "rózsaszín köd", hogy nagyon nem a megfelelő emberrel voltam együtt?

Vágytam volna arra, hogy kezdeményez, de ez a 4 fal között is nagyon ritka volt, nem még, azon kívül. Ha randiztunk és úgy éreztem jól sikerült az este akkor már úgy indultunk haza, hogy sokszor láttam rajta, a vágyat, de mégis rám várt. Nem akarok bunkó lenni, de hogy spontán letámad, megcsókol, megsimít, a kezébe veszi vagy bekapja nagyon jól eset volna, mert nálam megvolt, hogy megkívántam és akkor csak ő volt a lényeg, hogy kielégüljön, mert izgatott minden téren.

Olvastam, hogy az átlag napi 1-2 megvan egy jó párkapcsolatban és gondolom nem csak mindig a férfi kezdeményez.

Libidóval sokszor nem volt gond, mert szeretett szeretkezni, mikor oda került a sor, csak a kezdeményezés nem volt meg csak ritkán.

Szóval lányok/nők, ha a megfelelő partnerrel vagytok együtt, akkor gondolom ugyanúgy megvan a kezdeményezés és a vágy a másik felé, csak vak voltam és sok évig olyannal voltam együtt akivel nem kellett volna?

(férfiak légyszíves ne zaklassátok a válaszolókat priváttal.)

2022. aug. 14. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Nyilván ennyit ér egy nő, hogy kezdeményez, vagy nem - és akkor már nem is érdemes vele lenni. ¯\_(ツ)_/¯

Szerintem ez egy olyan dolog amit lehet jelezni a másiknak. És igen, ha valami neked nagyon nem jó, beszéltél róla, nem változik, akkor szakítani kell.

Igen, nők is szoktak kezdeményezni. De lehet nem is kívánt annyira, elég volt neki amikor te ráveszed.

2022. aug. 14. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont fordítva van. 3 éve vagyunk együtt, és ha hazamegyünk és 10 percen belül nincs szex már részemről megy a hiszti.

Vagy reggelről, ha nem ér hozzám...

Neki szinte esélye sincs kezdeményezni, mert általában én támadom le. (amikor meg nem természetesen lép ő, így megvan a reggel és esti sex).

Ha esetleg szabadnaposok vagyunk mindketten akkor spontán délután is van összebújás.

2022. aug. 14. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól látod a kérdést. Nekem közel 5 éves kapcsolatom ért véget nemrég. Alapból is nagy a szexuális étvágyam, az exemért is meg voltam bolondulva, és amikor megkívántam, akkor igenis "letámadtam" én is, nem mindig vártam meg, hogy ő kezdeményezzen. Én is voltam úgy nem egyszer, hogy nem is én akartam (csak) kielégülni, hanem sokkal inkább őt akartam kielégíteni, mert egyszerűen izgatott és vonzódtam hozzá. Ha ez a fajta szemlélet és igények találkoznak a kapcsolatban, az szerencse, nálunk így volt, nálatok meg szemmel láthatóan nem. Én el nem tudnám képzelni, hogy kívánom a párom és mégsem akarok rámászni :D
2022. aug. 14. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az exedben volt valami gátlás/félelem a kezdeményezéssel kapcsolatban. A neveltetés ebben nagy szerepet játszhat, pl. ha a lány családjában a szex tabuként volt kezelve, vagy szükséges rossznak volt beállítva, akkor talán a kezdeményezés ténye bűntudattal párosulhatott a lányban (bűnös mert szexelni akar/a nő nem élvezheti a szexet csak el kell viselnie amikor a pasi akarja, stb.)

Én mindenképp beszéltem volna vele erről, amíg még együtt voltatok. Mert igen, jól gondolod: ha a megfelelő partnerrel vagyunk, akkor alap hogy mi is kezdeményezünk :)

2022. aug. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!