Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a megfelelő partnerre várni? 22/L
Nem volt még párkapcsolatom, nem voltam még együtt senkivel és igazából semmilyen formában nem történt még semmi. Magyarul szűz vagyok és szingli, a kezét sem fogtam még senkinek. Ilyen beszélgetős-ismerkedős-flörtölös dolgok voltak, illetve tinderezni szoktam. Viszont még senkivel nem jutottam el odáig, hogy bármi kialakuljon vagy történjen kettőnk között. Egy részem azt mondja, hogy én rendes párkapcsolatra vágyom és arra kell törekedni, ki kell várni, majd a megfelelő partnerrel, nem kell siettetni semmit stb. Míg egy másik részem pedig azt, hogy arra aztán várhatok és ez hülyeség, vannak vágyaim, vannak érzéseim, ezt fel kell vállalni, fiatalabb nem leszek, a mának kell élni.
Szerintetek melyik a jobb választás? Esetleg nektek mi a saját tapasztalatotok?
Csajként jobb ha vársz a megfelelőre, különben kihasználnak a pasik. Az aki alkalmi partnernak is jó mert rendes az a baj hogy el fog veszni azoknak a tengerében aki csak "adjál lyukat" mentalitással vannak.
Persze most lefognak szavazni mert hát hogy merem gátolni hogy megdugjanak itt a férfiak rengetege, de azért jól válogasd meg kivel akarsz együtt lenni akár alkalmival is.
Az hogy meg nem talaltad meg az igazit az nem gond.
Az hogy szuz vagy az mar inkabb, mert ha eljon az igazi, es elkezdesz benazni meg nem tudod kielegiteni abbol gond lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!