Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes a megfelelő partnerre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a megfelelő partnerre várni? 22/L

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom, nem voltam még együtt senkivel és igazából semmilyen formában nem történt még semmi. Magyarul szűz vagyok és szingli, a kezét sem fogtam még senkinek. Ilyen beszélgetős-ismerkedős-flörtölös dolgok voltak, illetve tinderezni szoktam. Viszont még senkivel nem jutottam el odáig, hogy bármi kialakuljon vagy történjen kettőnk között. Egy részem azt mondja, hogy én rendes párkapcsolatra vágyom és arra kell törekedni, ki kell várni, majd a megfelelő partnerrel, nem kell siettetni semmit stb. Míg egy másik részem pedig azt, hogy arra aztán várhatok és ez hülyeség, vannak vágyaim, vannak érzéseim, ezt fel kell vállalni, fiatalabb nem leszek, a mának kell élni.

Szerintetek melyik a jobb választás? Esetleg nektek mi a saját tapasztalatotok?

2021. márc. 21. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Csajként jobb ha vársz a megfelelőre, különben kihasználnak a pasik. Az aki alkalmi partnernak is jó mert rendes az a baj hogy el fog veszni azoknak a tengerében aki csak "adjál lyukat" mentalitással vannak.

Persze most lefognak szavazni mert hát hogy merem gátolni hogy megdugjanak itt a férfiak rengetege, de azért jól válogasd meg kivel akarsz együtt lenni akár alkalmival is.

2021. márc. 21. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Középsuliban nem mászott rád senki? Ne viccelj.
2021. márc. 21. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
11%
Még, hogy a pasik használnak ki. Érdekes. Én mint pasi pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
2021. márc. 21. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem vagy lekésve semmiről 22 évesen. A normális párkapcsolat pedig nem hülyeség.
2021. márc. 21. 15:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem várnék rá ennyi idősen.
2021. márc. 21. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Csak pasik jöhetnek szóba?
2021. márc. 21. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Tinderen van több ezer pasas, akinek megfelelnél. Hogy lehet, hogy egyet se találtál, aki kapcsolatot akar és jó neked?
2021. márc. 21. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Én megértem pasi ként a helyzeted, most nem megyek bele, de bár nekem 15 évesen megvolt az első csók a banketten és utána nyáron ezzel a lánnyal kölcsönösen a kézimunka is de csak 23 voltam amikor elveszítettem a szüzességem. Igazából váratlanul ért mert a csaj foglalt volt nem gondoltam hogy rám fog nyomulni. Talán egy pasinál nem olyan nagy "baj" ha nem komoly kapcsol,atban veszíti el a szüzességét, de nem szentírás. Aztán utána ez a lány is hiába volt foglalt nagyon rám nyomult de én sok minden miatt nem akartam vagy nem vele komoly kapcsolatot. Aztán két évre rá lett egy komoly és hosszú kapcsolatom és ott a lány volt szűz és hiába voltunk már együtt mivel sok barátnője évfolyamtársa szintén szűz volt ő is vonakodott elveszíteni aztán elbeszélgettem vele hogy mégis mire vár.. De sietni ne siess és talán jobb ha olyan valakivel veszíted el akivel van érzelem is a kapcsolatban.
2021. márc. 21. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szeretnéd már tegyél érte, ne agyalj csak cselekedj és lehet könnyebb lesz!
2021. márc. 22. 07:53
 10/10 Bolcs_Elek ***** válasza:

Az hogy meg nem talaltad meg az igazit az nem gond.

Az hogy szuz vagy az mar inkabb, mert ha eljon az igazi, es elkezdesz benazni meg nem tudod kielegiteni abbol gond lesz

2021. márc. 30. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!