Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha olyan pasitok lenne aki nem várja el, hogy hűségesek legyetek?
Figyelt kérdés
Viszont ő hűséges marad.2022. aug. 14. 09:36
11/13 anonim válasza:
Feleségem rajong az ötletért hogy egy másik férfival dugjam közösen.
De ha nem vagyok ott, akkor nem szeretné, és úgy én sem.
Ugyanakkor én nem szexelhetek más nővel, mert nem szeretne osztozni a Drágám. Egyébként keményen mrgszoktam dugni, elég irányító típus vagyok, nem érzem magam papucsnak.
12/13 anonim válasza:
Igen, de csak úgy, ha nem erőlteti a dolgot, és nem KELL nem hűségesnek lennem. Ha akarok, elmegyek és lefekszem más pasikkal is, ha nem akarom, akkor meg nem. Így valóban nagyon kényelmes és élvezetes a dolog.
13/13 anonim válasza:
Tudom, hogy nőknek szól a kérdés, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy van olyan nő, aki ne élne ezzel a lehetőséggel 😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!