Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Mivel kell hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Mivel kell hogy kompenzáljon titeket egy kis péniszű férfi, hogy őt válasszátok és hűségesek legyetek hozzá?

Figyelt kérdés

2022. jún. 6. 02:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Tapasztalataim szerint sok pénz! Vagy még annál is több! F.
2022. jún. 6. 03:05
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
💵💵💵💰💰💰💰💰💰
2022. jún. 6. 04:48
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Manapság már az sem elég ha legalább ugyan annyit keres az ember, mint a másik fél, vagy megközelítőleg annyit, ha akarják, úgy is megcsalják, nem saját tapasztalat, csak mondom. Sokan bele sem gondolnak, de az őszinte kapcsolatok, ahol tényleg kendőzetlenül megbízhatsz a másikban, hogy megad neked mindent testileg, lelkileg, élményszinten, és nem csajozik melletted titokban, vagy nem tart pár férfit “eldugva” ha van valami olyan, és megy, dug vele, az nagyon ritka nő/férfi, mert kiveszett a társadalom nagyjából a lelkiség, ami esetleg szembe állítaná őket saját magukkal, hogy akkor se teszem meg vele, ha nagyon rossz vele a kapcsolatom, jelenleg, mert gyakorlatilag akkor magammal hogyan számolok el? Ma már persze ez nem probléma, a társadalom átsuhan e felett egy füst alatt nemtől független, hogy lelkileg akkor most ezt hogyan értékelje át magában?
2022. jún. 6. 05:08
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
És ezért lehet olyan eshetőség, hogy valaki inkàbb megmarad önmaga, mert elege van már abból hogy sérül, mert benne van még lelkület, ő még tényleg akar és tud is őszintén szeretni! És ha rossz veled neki, akkor nem megcsal, hanem leül veled megbeszélni, akár 100x is, aki szereted téged, az ezredszer is ezt fogja tenni, mert azt fogja akarni, hogy lélek szinten fejlődjetek már oda, amitől mind a kettőnek jó a dolog.
2022. jún. 6. 05:15
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
Semmivel nem tud kompenzálni
2022. jún. 6. 07:59
 6/12 anonim ***** válasza:

3.

Igazad van, ez nagyon nagy probléma minden téren.

2022. jún. 6. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell kompenzálnia. Imádom a páromat a kis farkával együtt. Az exemnek elég nagy volt, és rémálom volt vele a szex. Nem figyelt rám, soha nem volt orgazmusom vele. Elég szűk is vagyok, úgyhogy maradok a kis kukinál.

31N

2022. jún. 6. 10:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

8.

Az tényleg borzasztó ha nem figyel rád és még durva is. Én ennek az ellenkezőjét tudom mondani.

Egyik ex barátomnak 15-16 körül, másiknak 14-15 cm körül volt, egyik sem figyelt rám. Ugyan volt orgazmusom, de tőlük távol ált a petting és a kényeztetés.

A mostani páromnak 17 cm és 5,9cm vastag. Először nagyon fájt és kellemetlen volt, én is eléggé szűk típus vagyok, nem esik rajtam át "minden". Majd rájöttem hogy csak el kell lazulni, több előjáték. :)

Szóval szerintem 50-50%.

Attól hogy valakinek kisebb, nem az ember fog megváltozni és fog jobban odafigyelni a másikra. :)

2022. jún. 6. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Pénzzel egy szexuális dolgot nem lehet kompenzálni.

A fentebbi kommenteket látom valakik azért írták, mert semmi tapasztalatuk sincsen.

1. Törődés

2. Megfelelő szexuális vonzalom, kielegites

2022. jún. 6. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A kezével. Az már nem lehet olyan kicsi. 👅 25l
2022. jún. 6. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!