Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Mivel kell hogy kompenzáljon titeket egy kis péniszű férfi, hogy őt válasszátok és hűségesek legyetek hozzá?
3.
Igazad van, ez nagyon nagy probléma minden téren.
Nem kell kompenzálnia. Imádom a páromat a kis farkával együtt. Az exemnek elég nagy volt, és rémálom volt vele a szex. Nem figyelt rám, soha nem volt orgazmusom vele. Elég szűk is vagyok, úgyhogy maradok a kis kukinál.
31N
8.
Az tényleg borzasztó ha nem figyel rád és még durva is. Én ennek az ellenkezőjét tudom mondani.
Egyik ex barátomnak 15-16 körül, másiknak 14-15 cm körül volt, egyik sem figyelt rám. Ugyan volt orgazmusom, de tőlük távol ált a petting és a kényeztetés.
A mostani páromnak 17 cm és 5,9cm vastag. Először nagyon fájt és kellemetlen volt, én is eléggé szűk típus vagyok, nem esik rajtam át "minden". Majd rájöttem hogy csak el kell lazulni, több előjáték. :)
Szóval szerintem 50-50%.
Attól hogy valakinek kisebb, nem az ember fog megváltozni és fog jobban odafigyelni a másikra. :)
Pénzzel egy szexuális dolgot nem lehet kompenzálni.
A fentebbi kommenteket látom valakik azért írták, mert semmi tapasztalatuk sincsen.
1. Törődés
2. Megfelelő szexuális vonzalom, kielegites
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!