Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Vajon egy szexuális téren kifejezetten tapasztalt nőnek elég lehet a méretem? Tudom kompenzálni a személyiségemmel és figyelmességgel?
13 cm hosszú és 3.8 cm vastag.
Soha nem volt miatta komplexusom, meg nem aggódtam emiatt…
Most aggódom emiatt először, talán azért mert az a nő aki most tetszik kifejezetten tapasztalt, sok partnere volt már… És olyan rossz érzés lenne ha csak emiatt nem jönne össze vele.
Meg annyit már tudok, hogy neki számít valamennyire a méret (ami persze nem tudom, hogy konkrétan mit jelent).
Kicsit felszínesnek tűnik első ránézésre, de amúgy jó személyisége van…
Szerintetek kizáró ok lehet nála a méretem?
Igazából azt nem tudom, hogy most miért jött bennem elő ezzel kapcsolatban egyfajta félelem, ha gyakorlatban soha nem jelentett ez még gondot…
A válaszokat előre is köszi!
24/f
Nem kell túlgondolni
Méreted OKés, ennél kisebb is okés!
Nem ez határozza meg a vonzódás szabályait.
Inkább egorombolásos eszköz ismeretlen nők vs ismeretlen férfiakat így gyűrnek le a neten ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!