Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti örülnétek ha olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti örülnétek ha olyan párotok lenne aki nem követelné meg hogy hűségesek legyetek?

Figyelt kérdés
Úgy hogy ő viszont hűséges marad.

2022. jún. 8. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem azért vagyok hűséges mert a párom elvárja.
2022. jún. 8. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. jún. 8. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel
2022. jún. 8. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A hűség fontos. Te arra gondolsz, hogy engedné valaki hogy mással szeretkezzen. Ha ez a megállapodás, akkor mihez lenne hűtlen? A megegyezésükhöz nem.
2022. jún. 8. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha impotens lett hirtelen.
2022. jún. 8. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sosem éltem ilyen kapcsolatban

Nekem mindig nyitott kapcsolataim voltak

2022. jún. 8. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én nem lennék benne egy ilyenbe, én a monogám kapcsolatok híve vagyok, a hűség pedig oda-vissza megy.

Bűntudatom lenne ha megcsalnám a párom, akkor is hogy ha mondjuk engedné vagy kifejezetten kérné is. Tehát határozottan nem.

2022. jún. 8. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége a monogámiát keresi. Akik nem azokat megtalálod a swingerekben 😂
2022. jún. 8. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak azt tudom elképzelni, hogy azért engedi meg, mert arra izgul, hogy én mással kefélek. Ami szerintem gusztustalan, így nem, nem örülnék.

Még ha feltesszük, hogy nem is erről van szó, csak nagyon nyitott, és nem bánja, ha nekem megtetszik valaki, és lefekszem vele, és neki nem kell se videót mutatnom, se beszámolót tartanom az eseményről, még akkor sem hiszem, hogy élnék vele. Nem azért vagyok párkapcsolatban, hogy szabadidőmben mások után futkossak. Nagyon örülök, hogy az ismerkedős kínlódáson túl vagyok. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy pasit is épp elég szexuálisan kielégíteni :D

2022. jún. 8. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Furcsának találnám, de egyébként örülnék a "szabadságnak". Ez persze nem azt jelenti hogy teljesen vissza élnék ezzel, de tudjuk jól hogy adódnak olyan helyzetek és szituációk amikor az ember úgy d_gna mással..

Rengeteget szoktam énis nosztalgiázni régi kalandokon, de eszembe nem jutna megcsalni a férjem mert tudom hogy rosszul esne neki és így persze nekem is.

25n

2022. jún. 8. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!