Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemmel szeretnénk kipróbálni és rendszeresen űzni az édeshármast az ágyban egy másik férfivel. Megváltoztathatja ez a házasságunkat a hétköznapokban ?
Nagyon bízunk egymásban, nem gondolom hogy megcsalna engem a Drágám.
35F 31N
"Másrészt meg valakivel együtt sokkal jobban "el tudnám kapni" a Drágát ami szintén tetszene."
Aztán majd nehogy idővel azon kapd magad, hogy az a valaki már kettesben is elkapja az asszonyt...
35: Köszönjük a véleményedet.
Kb. annyit ér, mint amikor a vak elemzi a festményeket... vagy a süket ír zenekritikát.
Emberek! Valljuk be!
Szexuálisan sokan csábulnak a vágyaiknak és szeretnék kipróbálni az édes hármast.
Ez jó dolog ,de szerintem nem a megcsalást kell nézni, hanem hogy megadtad a partnerednek mire is vágyakoztok... Nekem annyi is elég lenne,ha megcsókolhatom vagy, ha orálisan kielégíteném.
Jó dolog volna, mert másnak még ez a kis öröm se jut...
Szép dolog teljesíteni a vágyaidat az édes hármast :)
Sokszor élvezetes tud lenni, szó se róla bevállalnám én is :)
Mindenki cselekedjen úgy , ahogyan jól esik... De vigyázz nehogy megbánd cselekedeteidet!
Szép napot!
Mi újság azóta?
Összejött a hármas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!