Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor az egyik fél elhidegül a másiktól de a másik meg kíván, olyankor mikor van egymás közt szexuális együttlét?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 22:40
2/11 Mathus válasza:
a kérdésre: nagyjából semmikor, onnantól nincs szex, vagy csak az "igyekezz már, hány percig akarod húzni?" stílusban.
3/11 A kérdező kommentje:
Lehet túlbonyolítottam. Hát valami olyasmit akartam hogy én nemigen kívánom a férjem, ő meg engem igen ha épp tele a zacskó. Kicsit nyers megfogalmazás, de tart 2 percig... Nekem az meg rövid ezért kár elkezdeni
2022. jún. 30. 22:46
4/11 anonim válasza:
Hát, akkor az pontosan 2 perc, ha belemész. Ennyi a tömör válasz.
5/11 anonim válasza:
Ha a férjedet nem tudod ráveni, hogy odafigyeljen az igényeidre, akkor neked valaki mással kellene szexelned.
6/11 anonim válasza:
Ő a férjed! Nem lenne sokkal egyszerűbb lenne beszélgetni?
Ezek szerint akkor van szex, amikor szeretné, csak neked nem jó. Mi tart vissza attól, hogy ezt megbeszéljétek, egyáltalán hogy jutottatok idáig, sosem volt téma, hogy kinek mi okoz örömöt? Nem beszélgettek a kapcsolatotok érzelmi állapotáról sem?
Az nem megoldás, hogy hallgatsz, és a szex egy hátad közepére sem kívánt procedúra.
7/11 anonim válasza:
De ha nem kívánod, akkor minek vagytok összeházasodva?
8/11 anonim válasza:
ezt hívják ösztönnek a férfi részéről, ami persze nőnél is lehet.. nem szeretetik egymást, de neki jó pnába rakni ha éppen nem akad más...
9/11 anonim válasza:
Nyálazd be neki előtt úgy nem lesz annyira kellemetlen, jobban fog csúszni. A két perc alatt meg gondold ki hogy mit főzöl majd holnap meg állítsd össze fejben a bevásárlólistát. Ez a hosszú házasság egyik titka.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó 😁😁😁
2022. júl. 1. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!