Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevesebbet fogtok-e prostizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebbet fogtok-e prostizni az infláció miatt ?

Figyelt kérdés
Brutál nőnek az árak, a fizetések alig, így mindenki szegényedik. Mennyire hat ez ki nálatok a prostizás gyakoriságára ? Eddig mennyi volt, mennyire fog ez lecsökkenni ?

2022. aug. 12. 20:08
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
20/ Dél-Pesten.
2022. aug. 13. 00:02
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor kell menni 😄 Kevésbé vannak hasznàlva, lehet nem annyira unottak stb..
2022. aug. 13. 08:24
 23/33 anonim ***** válasza:
74%
Ezért kell barátnő..Heti 4-5* minimum kefélünk..Ha megunom jön más.
2022. aug. 13. 09:03
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Általában havi 1-2 alkalommal megyek, 2 órás előadásokra, minőségi szexért. Amikor van barátnőm, akkor értelemszerűen kevesebbet járok, de sajnos az van, hogy a legtöbb hétköznapi lány nem versenyképes ezekkel a hivatásosakkal. Amúgy a háromból kettő nem is hirdet már sehol.

#7 voltam.

2022. aug. 13. 09:17
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen exhirdetővel járok össze, 2-vel, felváltva. És ők még emberileg is tök normálisak, semmi anyagiaskodó-lehúzó-kéregetőtempó nincs. Egyszerűen berakom nekik otthon a váza alá amit megbeszéltünk és kész. De olyan 2-3 órás full tabumentes élvezkedés mindkettővel. Az egyiknek van rendes munkahelye is már.

Minden héten mindkettővel 1-1 alkalom.

Az egyiknek hatalmas szép melle van és brutáljól szop, a másik 42kg-falatpopsis és nagyon szűk, alig férek bele az elején.

És ez így tökéletes.

2022. aug. 13. 09:38
 26/33 anonim ***** válasza:
Havi 3-4 alkalommal jártam ezt lecsökkentettem havi 1-re. Mivel állandó partnerem van ez nekem bőven elég, vagy lehet csak megöregedtem. 25- s van olyan weboldal vagy fórum ahol ex hirdetőket el tudok érni?
2022. aug. 13. 15:23
 27/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs, meg nem is véletlen nem hirdetnek. Ha lenne is hozzájuk elérhetőség, nem fogadnának újat.
2022. aug. 13. 20:24
 28/33 A kérdező kommentje:
/22 Szerintem ősztől fog leesni a legtöbb embernek a tantusz, addigra jönnek a rezsiemelések, a veutális kajaáremelés, a forint tovább fog gyengülgetni, ez növeli majd az inflációt stb., az emberek akkor realizálják majd, hogy a keresetük jóval kevesebbet ér, a megtakarításaik zöme is stb. Na akkor a prostipiac is érezni fogja ezt, mert tuti, hogy a kereslet csökkenni fog ott is.
2022. aug. 13. 23:40
 29/33 A kérdező kommentje:
24/ 2 órás előadás csak 30 ezer forint ? Hát akkor te is csak átlag 50 ezret költessz erre per hó.
2022. aug. 13. 23:43
 30/33 A kérdező kommentje:
25/ Mennyibe kerül egy 2 órás baszás ezekkel az exhirdetőkkel ?
2022. aug. 13. 23:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!