Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet fogtok-e prostizni az infláció miatt ?
Figyelt kérdés
Brutál nőnek az árak, a fizetések alig, így mindenki szegényedik. Mennyire hat ez ki nálatok a prostizás gyakoriságára ? Eddig mennyi volt, mennyire fog ez lecsökkenni ?2022. aug. 12. 20:08
A kérdező szavazást indított:
Ezután még többet fogok prostizni.
Annyit prostizom, mint eddig.
Kevesebbet prostizom.
Abbahagyom a prostizást.
Még nem prostiztam (ez a legritkább válasz :) )
41 szavazat
1/33 anonim válasza:
Nem én igazodom az árakhoz, hanem az árak igazodnak hozzám. A szex létszükséglet.
2/33 A kérdező kommentje:
1/ A szex nem létszükséglet. Ha nem marad elég zséd kajára, meg rezsire, akkor szerintem te is maximum kivered majd, de nem fogsz fizetni szexért.
2022. aug. 12. 20:12
3/33 A kérdező kommentje:
Milyen árat vagytok még hajlandóak a prostikért megfizetni ? Ha persze megy a szekér, akkor belefér, de ha nem, akkor milyen életszínvonalcsökkenésig nem csökkentitek a havi prostizást ?
2022. aug. 12. 20:15
4/33 anonim válasza:
Dollárban tartom 1 éve a megtakarításom,afizetésem is szinte azonnal váltom..Én eddig csak nyertem vele..
5/33 A kérdező kommentje:
4/ A fizetésed viszont egyre kevesebbet ér.
2022. aug. 12. 20:21
6/33 anonim válasza:
Már most kevesebbet prostizom. Hiába van hitelmentes kecóm meg néhány millám eltéve, jelen helyzetben nem fogom szórni a pénzt. Meg szar a felhozatal is mifelénk Heves megyében mostanában, szar szexért nem fogok fizetni lehúzós csajoknak.
7/33 anonim válasza:
Nekem három ismerős csaj van a telefonomban, kettő emelt hivatalosan árat az utóbbi fél évben, de mindegyiknek többet (30.000) hagyok ott, mert jók
8/33 anonim válasza:
Ugyanúgy járok, mint az utóbbi kb 12 évben.
Sose volt pénztárca barát műfaj ez. De valamit valamiért.
9/33 anonim válasza:
Kedves 5-os.Alapjáraton igazad van,kevesebbett ér,forintba de a dollár 35%-ot erősődőtt az elmúlt 2 hónapban .Valamit tudtam tompítani.Plusz senior fejlesztő vagyok egy cégnél s 1 hete beszeltem a főnőkkel hogy ilyen infláció mellett ha a programok árát is emeli akkor kérek 25% emelést vagy elmegyek..Mivel megbízható munkaerő vagyok csak annyit mondott,már várta s igazam van ,megadja.Ennyi.
10/33 A kérdező kommentje:
9/ A 25%-os emelés kemény, az csak akkor lehetséges, ha a cucc külföldre megy és a devizahatás is benne van, magyar szoftvernél a 25%-os emelés csak akkor megy, ha annak a piaci ereje nagy. Én külföldre dolgozom, mint alkalmazott és mint vállalkozó is, szintén szoftverekkel dolgozom, a magyar fizetésem idén 10%-ot nőtt, de az infla lesz vagy 25%-os. A külföldi munka EUR-ban megy, ott tudok jól keresni. Kurvázásra emiatt egyáltalán nincs időm :) Viszont, ha csak a magyar fizetésem lenne, akkor szerintem jelentősen lecsökkenteném a kurvázást, habár lenne időm, de a reálbárcsöki mellett ez a hobbi sokkolóan "megdrágulna", hiszen ez eddig nagy fizetésből ez nem számított.
2022. aug. 12. 21:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!