Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vágyaid hu-n fizetett már elő valaki?
Írni szeretnék egy két nőnek de akiknek írnék azt írja prémiummal írjatok mert állítólag túl sokan írnak nekik és át kéne adnom az üzenethez pár prémium napot. Na a lényeg nem értem ha 1 hónapot szeretnék fizetni miért nem lehet csak annyit hanem regisztrálni kell pl simplepayen,hogy majd automatikusan tudja vonni a következő havi pénzt holott én csak 1 hónapot akarok fizetni.
Szóval ha előfizetek elméletileg le lehet mondani a következő havit de milyen módon? Írni kell nekik vagy valamire rá kell nyomni? Előmerjek fizetni le tudom mondani a következő havi automatikus levonást,ilyen téren megbízható oldal vagy csak a macera lesz vele?
Van az Első Találkozás társkereső!
Csak gondolat szintjén írom ezt!
Szóval a tulajdonos nagyon innovatív és nyitott ember, fel kéne neki hozni hogy mit gondol ugyan ennek a verziónak és koncepciónak a gondolatáról mint amit most csinál, csak szextárskereső.
Lehet egy fokkal jobb lenne mert nem pénzlehúzás lenne és ahogy olvasom lenne rá igény!
Én azért nem regisztrálok be az Első Találkozásra hogy megkérdezzem!
De ha lehet a tulajdonosnak írni akkor megkérdezem az elérhetőségén!
Aztán lesz ami lesz, felvázolom neki hogy szabad joga van mindenkinek támogatni az oldalt így azt a szextárskeresőt ugyan így lehetne támogatni aki akarja és ugyan úgy ingyenes lesz!
Hátha!
21/
Mostanában nem tudom a többi ilyen oldal,hogy működik mert nem fizetek már elő csak ezt próbáltam meg de tényleg pofátlanság,hogy elő vagyok fizetve fullos lenne elméletileg minden de néha azért mégis fizessek napokkal,hogy írni tudjak annak akinek ingyen csak előfizetéssel tudnék elméletileg.
Most már azt fontolgatom,hogy törlöm magam minden oldalról és a szex dologról is lemondok mert ettől függetlenül amúgy az emberek fejében is igen komoly gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!