Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vágyaid hu-n fizetett már elő valaki?
Írni szeretnék egy két nőnek de akiknek írnék azt írja prémiummal írjatok mert állítólag túl sokan írnak nekik és át kéne adnom az üzenethez pár prémium napot. Na a lényeg nem értem ha 1 hónapot szeretnék fizetni miért nem lehet csak annyit hanem regisztrálni kell pl simplepayen,hogy majd automatikusan tudja vonni a következő havi pénzt holott én csak 1 hónapot akarok fizetni.
Szóval ha előfizetek elméletileg le lehet mondani a következő havit de milyen módon? Írni kell nekik vagy valamire rá kell nyomni? Előmerjek fizetni le tudom mondani a következő havi automatikus levonást,ilyen téren megbízható oldal vagy csak a macera lesz vele?
Titok:p
De annyit elárulok, hogy a fenekem a profilképem.😄
Amikor kiírja ezt, akkor várni kell egy kis időt. Azt látom, hogy telefonon hamarabb tudok írni, mint a gépen. De mondjuk, hogyha épp kiírja ezt és pár óra múlva vagy másnap nézem, akkor már simán tudok neki írni.
Viszont szerintem a viszony.hu sokkal jobb. Arra inkább érdemes előfizetni.
A vagyaid.hu oldalon azt is megfigyeltem, hogy rengeteg a b*zi vagy biszex pasi. Nagyon sok pasi megnézi az adatlapom, pedig betűről betűre ugyanaz, mint a viszony.hu-n, ott meg a pasik nem nézegetik.
43F
9/
Azért egy nőnek könnyebb mert a p... nálatok van de férfiként ezerszer nehezebb
14/
Beszélni egy kettővel nekem is sikerült bár a legtöbbje válaszra se méltatja az embert,viszont akiket kinéztem valószínű friss regesek és ilyenkor még ezt a hülye prémium azért erőlteti. Azért nekik szeretnék írni mert közeliek egyik helybéli a másik meg szomszéd városbeli.
15/
Nekem ezt úgy csinálja ,hogy anno amikor írni akartam akármelyik csajnak is kiírja hogy csak prémium előfizetéssel aztán igen volt olyan ,hogy meg tudtam írni az üzenetet azt hittem hogy átmegy de másnap megint kiírta hogy csak prémium előfizetés és az üzenet még ott volt de nem látta az illető aztán másnap megint nem volt ott a prémium felirat aztán így naponta prémium nem prémium prémium és azóta se kaptam meg az üzenetet.
Na most megint saját káromon tanultam meg,hogy tényleg csak a lehúzásról szól minden szex és sima társkereső oldal.Jó most nem halok bele 1890Ft-be de én nem érze, teljesülve amit ígérnek írtam egy kiszemetnek beváltottam nála 1 prémium napot erre még mindig ezt írja a rendszer "Túl sok üzenetet kap most, ezért 1 nap Prémium tagságba kerül írni neki, míg nem válaszol, vagy próbáld később!"
És a durva én tegnap beváltottam rá az 1 prémium napot.Azért ez szomorú,hogy ennyire megy a lehúzás.
19#
Gondolod hogy annyian írnak neki még foglalkozik is veled?
Komolyan írom! Egy példa neked hogy lásd!
Voltam egy chaten szórakozni az adminokkal, nem tudtak kibanolni, hatszor mentem vissza mert nem tudtak banolni, a végén női nickel mentem vissza.
Kőkemény 100 ember volt fent a chaten.
Kapaszkodj, amikor női nickel voltam, figyeltem kb 10 percig hogy mit beszélnek és 10 perc alatt 15 pasi írt rám!
Érzed a lényeget? Egy 100 fős chaten ami sztem semmi, a 100 fő...
Szóval van mennyiség, képzeld el ezt egy több ezer fős állítólag szexrandi meg társkereső oldalakon. Biztos jól tejelnek ezek az oldalak!
Minden tiszteletem a nőké akik felmennek ilyen oldalakra. Kb a gyomrom forgott hogy 5 - 10 perc alatt annyit pittyegett a chat hogy eszem megáll és nem írtam vissza egyiknek se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!