Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vágyaid hu-n fizetett már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vágyaid hu-n fizetett már elő valaki?

Figyelt kérdés

Írni szeretnék egy két nőnek de akiknek írnék azt írja prémiummal írjatok mert állítólag túl sokan írnak nekik és át kéne adnom az üzenethez pár prémium napot. Na a lényeg nem értem ha 1 hónapot szeretnék fizetni miért nem lehet csak annyit hanem regisztrálni kell pl simplepayen,hogy majd automatikusan tudja vonni a következő havi pénzt holott én csak 1 hónapot akarok fizetni.

Szóval ha előfizetek elméletileg le lehet mondani a következő havit de milyen módon? Írni kell nekik vagy valamire rá kell nyomni? Előmerjek fizetni le tudom mondani a következő havi automatikus levonást,ilyen téren megbízható oldal vagy csak a macera lesz vele?

2022. aug. 12. 07:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a szempontból megbízható, valahol a profil beállításoknál van lehetőség lemondásra és tényleg nem fog megújulni. Nekem viszont nem jött be ez, mert attól még, hogy engedett írni, nem olvasta el az üzenetet az illető (gondolom tényleg sokat kapott :D)
2022. aug. 12. 08:09
 2/23 anonim ***** válasza:
Lehet ugy is hogy ami a telefon kartyadon van penz abbol vesz le
2022. aug. 12. 08:16
 3/23 A kérdező kommentje:

1/

Én ingyen írtam már párat sokszor el is olvasták profilt is néztek csak válasz nem sok jött. Mondjuk 2000ft-t dobok ki az ablakon ha az a két ember nem ír akiket kinéztem.

2022. aug. 12. 08:17
 4/23 A kérdező kommentje:

2/

Előfizetésem van

2022. aug. 12. 08:17
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Az összes ilyen oldal erre megy hogy fizess! Attól még semmi garancia nincs a sikerre.

Gondolj bele hogy ingyenes társkeresőn is (csak példa) szenvednek az emberek mikor egy ft ba se kerül nekik!

Ez a pénzről szól, én is kipróbáltam egy csomó oldalt, sok értelme nincs.

Egyszerűbb egy adott helyen odamenni egy nőhöz és próbálkozni!

2022. aug. 12. 08:26
 6/23 anonim ***** válasza:
már dugtam a vágyaid oldalról
2022. aug. 12. 08:41
 7/23 anonim ***** válasza:

Kamu az ilyen oldal, csak egy pár admin írogat ott és válaszol.

A pénz lehúzás a fő profiljuk.

Én is regisztráltam az AkarokValakit-re és akár kinek irtam mind azt irta vissza hogy nincs semmilyen elérhetősége csak itt tudok neki írni.

Akkor hogy van a neten fenn???

Egy üzenet 500 ft !!!

Kamu lehúzás az egész, erre épül és nem lehet bebizonyitani hogy ez van és átvernek .

2022. aug. 12. 08:41
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehúzás, igan. Regisztralsz ingyen, húsz izgatott nő ír, aztán ha fizetsz, utána érdekes módon alabbhagy a lendület.

Más, ténylegesen működő oldalon nincs az elején levélözön különböző nőktől, vajon miért? Mert ezek a nők adminok vagy inkább a rendszer generálja.

Megmosolyogtató, hogy sokszor igen lenge ruhaban vannak a hölgyek, akik között a fiatal törékeny szőkétől az érettebb teltebb vörösig minden típus megtalálható. Kamu az egész.

2022. aug. 12. 09:20
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Annyira azért nem kamu.🙂

Én találkoztam már az oldalról férfiakkal, sőt még egy futó kapcsolatom is volt onnan.🙂

2022. aug. 12. 09:42
 10/23 anonim ***** válasza:

Milyen néven vagy fent? ;)

2022. aug. 12. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!