Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, mekkora a farkatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mekkora a farkatok, ha az alábbi mérési metódust követitek? ülve, felállt farokkal, a vonalzót nem benyomva csontig, felülről, nem oldalról mérve.

Figyelt kérdés

2022. aug. 11. 14:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Mi vagy te,hentes?Kerülete,területe,súlya nem érdekel?
2022. aug. 11. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Fogalmam sincs, eszembe sem jutott soha, hogy lemérjem.

Mi értelme? Ha az aktuális csajomnak jó, akkor mindegy. Ha nem jó, akkor sem oldódik meg attól, hogy tudom, hány centi.

Szerintem akinek van szexuális élete, nem méreget, használja és kész.

És érdekes, soha egyetlen nő sem kérdezte tőlem hogy hány centi. Azt anélkül is tudja, hogy neki megfelel vagy sem.

2022. aug. 11. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak 23 cm volt és vastag is.

Lóf@zt nem értem vele, mert amint nem érte őt izgatás konyult is. Pózt nem tudtunk váltani, mert egyből puha volt.

Mostaninak "csak" 16 cm, de kemény, mint a kő és használja addig ameddig kell...

Akkor melyiket választanád?

2022. aug. 11. 14:32
 14/16 A kérdező kommentje:

kedves 11. csak egy érdeklődő vagyok, akinek a kérdésére nem muszáj válaszolni, senki sem tart fegyvert a fejedhez.

Amúgy ha már így belementél egy 3 dimenziós testnek mifelénk felületet szoktunk számolni, nem területet.

2022. aug. 11. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
10cm csak
2022. aug. 11. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es leírta a lényeget. Teljesen mindegy, hogy hány centi. Értelmes ember nem méregeti.
2022. aug. 11. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!