Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Random Youtube-csatornáját...

Random Youtube-csatornáját követitek?

Figyelt kérdés

Én mondhatni, függő lettem, mindig várom, mikor jön új videója.

Ti követitek?

Mi a véleményetek róla?

(Néztem hasonló tartalmakat, mikor épp már nagyon hiányzik valami izgi, de valahogy egyikük se hozza ezt a szintet, Ő valamit nagyon tud.)

2022. júl. 27. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Szoktam nézni de G.V Cooper videói jobban tetszenek.
2022. júl. 27. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem. Nagyon érdekes témákat dolgoz fel és alapos munkát végez.
2022. júl. 27. 20:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Az ő videói is jók, néztem párat. (Talán Random azért áll hozzam közelebb, mert őt kezdtem elsőre nézni.)

De múltkor pl néztem valami csajt (mert maga a téma érdekelt), inkább idegesítő volt, mint izgalmas...

2022. júl. 27. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is sokkal jobbak GV Cooper videói. Random nekem kissé erőltetett a túlzásba vitt bővített verzióival, meg az állandó kísérteties hátterzenéivel.
2022. júl. 28. 11:30
 5/10 anonim válasza:
100%
Én nagyon szeretem Random videóit. Nagyon alaposan és alázattal, részletekbe belemenően dolgozza fel a témákat. Mindig várom, hogy mikor jön a következő.
2022. aug. 12. 21:26
 6/10 anonim válasza:
68%
Már nem követem. Napokig kísértettek a videók tartalmai, elég durvák ezek a témák önmagukban is, úgyhogy nekem az ijesztő effektekkel együtt már túl sok.
2022. szept. 19. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

Már leiratkoztam róla. Erőltetett, ahogy beszél, a sok effekttel izzadságszagú az egész.

Az a szerencséje, hogy kevés a színvonalas csatorna témában.

2023. febr. 14. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Én amiatt szeretem, hogy nagyon részletes, meg eleve egy intelligens fickó, szerintem ebből a szempontból ő a legjobb. A hangját is nagyon bírom. Azt viszont kicsit sajnálom, hogy épp az ő videóiban van ez a sok ijesztgetés, félelmetes zene, ijesztő képek. Ettől olyan az egész, mintha "szórakoztatni" akarna ezekkel a videókkal. Persze sok ember tényleg ezért nézi, nekik ez "egy jó horror", de én nem adnám alájuk a lovat, tiszteletlenségnek érzem. Más emberek (áldozatok, családtagok) fizikai és lelki kínjaira csorgatni a nyálunkat, hogy ez milyen izgi... Nekem ezekhez a témákhoz a puszta tárgyilagosság illik kizárólag.

Nekem Karolina a kedvencem amúgy, ő nem akar szórakoztatni, nem részletezi a brutalitást sem (ami szintén sokakat "szórakoztat").

33N

2024. febr. 4. 13:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Karolinát bírom én is, szoktam nézni a videóit.

Viszont nem akarom megbántani Anizt, de... Hiába érdekelne az adott téma, annyira idegesítő az előadása, meg a sok felesleges körítés (most zöldre festette a körmét, most melege van, nem sminkelt, stb....), hogy inkább meg se nézem.

2024. febr. 4. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek :( Nem lenne rossz pedig (nem túl részletes, de azért ő még sokkal fiatalabb Randoméknál), na de én egyszerűen nem értem, hogy neki ez a koncepció hogy állt össze a fejében? Simán lehetnének külön sminkelős, vidámabb videói, de ez így együtt... ???? Mikor először megláttam, el se akartam hinni, hogy ilyen létezik. o.O
2024. febr. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!