Fideszes testvéreink, ti melyik oldalon követitek a forint árfolyamának mélyrepülését?
Figyelt kérdés
Amikor objektíven számszerűsíteni akarjátok, épp hol tart a mélyrepülés, mely oldalakon találtok információt? Mert valahogy a kormány által bekebelezett valamennyi portál kussol a témában?2022. júl. 6. 13:58
1/14 anonim válasza:
Egyiken sem, naponta kiírtok itt 40 unalmas kérdést ugyanarról, ez bőven elég.
3/14 anonim válasza:
Minket nem érdekel a forint árfolyama.Inkább meghagyjuk nektek,hogy idegeskedjetek a nagy semmin.
4/14 anonim válasza:
Egyiken sem, nyilván nem örülünk, de nem is rugózunk állandóan ezen.
Ez is fontos, de amikor agyament, gagyi, provokatív kérdéseket " kell" kiírni, akkor inkább csak szánalmat érzek a kérdező irányába.
5/14 anonim válasza:
Kognitív disszonancia. Nem akarnak szembenézni azzal, hogy imádott pártjuk valamit elhibázhatott. Inkább becsukják a szemüket, vagy úgy tesznek, mintha őket nem érintené.
6/14 anonim válasza:
Nem mindenki csüng egész nap az interneten, sajnos van fontosabb dolgom is.
7/14 anonim válasza:
#6 mi? Hogy a tükör előtt mondogasd, "de én jól tettem, hogy a fideszre szavaztam. Csak orbán viktor ad erőt és mindent elbíró akaratot!"?
8/14 anonim válasza:
Fideszesek!
Hallottatok már arról a fogalomról, hogy importált infláció?
Érzitek, amikor bementek a boltba, ugye?
10/14 anonim válasza:
Mennyi frusztrált gyökér van, döbbenetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!