Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A profi fotósok, filmesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A profi fotósok, filmesek Magyarországon lőnek spontán villantós vagy intim képeket rendezvényeken stb.? Mi lesz ezekkel a képekkel?

Figyelt kérdés

Fogadásokon, esküvőkön, bálokon, sportrendezvényeken.

Egy híresebb női politikus bevillant. Egy kézis csajról félrecsúszik a mez.

Egy esküvőn elázott menyasszonyon kilátszik.

Futball rajongó lányok toplesseznek.

2022. aug. 11. 09:08
1 2
 1/12 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Eladják a legtöbbet
2022. aug. 11. 09:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Dark weben talaltam tobb ilyen oldalt ahol rendezvenyeken csinaltak rejtett kameras kepeket es azokat felraktak.

Volt ott felrecsuszott bugyi,mellvillantas,bugyi nelkul szoknyaban,vagy asztal alatt felnyultak a lanynak.

2022. aug. 11. 09:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem csinálnak ilyet
2022. aug. 11. 09:34
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
Én széjjel pofoznám az ilyen fotókat gyártó patkánystílusú egyéneket és személyi jogok megsértéséért börtön nekik!
2022. aug. 11. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Felmerült bennem egy nagy hírportál általa megosztott, Ozora fesztiválról készült képriportnál, hogy vajon minden topless lánytól kértek-e engedélyt a közlésre. Oké, hogy nem szégyenlősek, de kérdés, hogy ország-világnak szánták e a látványt.
2022. aug. 11. 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Én múltkor fotóztam esküvőt. Ebbe beletartotik a készülődés szóval a lány meg a csávó ahogy felöltözik, kisminkelik stb. Amikor vette fel a ruhát a csaj, ugye ledobta ami rajta volt, és véletlenül pont lőttem egy olyan képet, hogy bugyiban melltartóban van, utána következő képen már rajta volt a ruha. Ezt fogtam, és azonnal kitöröltem. Szóval nem tudom mások mit csinálnak, én ezt.
2022. aug. 11. 15:20
 7/12 A kérdező kommentje:
6-os ez fair. De nem gondolom mindenki ezt csinálná. Egyébként te már láttad szóval neked pipa. A fotós foglalkozása által belelát olyan intimebb dolgokba amikbe más ember nem, ennyiből jobb munka és nem kevés tapasztalat. Ráadásul figyelned is kell rá, pont mert a pillanat egyszeri, arra le kell csapni.
2022. aug. 11. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
7 nem néztem meg. Semmilyen intim dolog nincsen benne. Ott van 3 csaj aki öltözteti a mamabugyiban lévő menyasszonyt, és én aki fotózza őket. Semmi pipa nincs ebben, egyáltalán nem vágyok a menyasszonyokra, és az, hogy hátulról látom hogy hajol előre kicsit és veszi le a ruhát, az ég világon semmi olyan nincs, hogy bármi pipa legyen. A másik meg, hogy a pillanatot magát nem látom, mert felcsapódik a tükör, utána pedig a képet egy fél telefonnál kisebb kijelzőn nem fogom elkezdeni nézegetni, és nem csak azért mert dolgoznom kell, és mert mások is vannak ott, hanem mert amúgy sem vagyok Kíváncsi rá. Szóval erről ennyit. Az nem igazi fotós, aki azért csinálja hogy ilyeneket elkapjon, vagy a csajokra utólag kiverje.
2022. aug. 11. 17:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Semmilyen intim dolog nincsen benne. - hát milyen fotós vagy te?

A fotózás maga az intimitás!

Intim részletek megtalálása és megörökítése, egy síró arc, egy összetört ember, egy vetélkedőt épp megnyerő nő arca, egy régóta távollévő pár találkozása...

A legnagyobb emberekről készült felvételek mind intimek olyan helyzeteket ábrázolnak amik nagyon ritkán fordulnak elő és belsőségesek. Nézd meg a World Press Photót, ilyen szemmel.

Nyilván csak egy munkának tekinted a fotózást sajnállak ezért a fentiekben leírtak miatt..

2022. aug. 11. 18:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem meg az intimitás azt jelenti, hogy mit csinálok a csajommal az ágyban.
2022. aug. 11. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!