Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok végeztetek már spontán kézimunkát? (Handjob)
Figyelt kérdés
Teljesen spontán jött akció, buliban, tömegközlekedési eszközön, vízparton vagy bárhol.
Ki volt a kezdeményező fél? Hogyan történt?
2022. jún. 30. 10:38
1/10 anonim válasza:
Igen. Házibuli, kanpé, aranyos pasika mellettem, mindketten figyeljük az asztalon táncoló és magába üvegből pezsit döntögető ribit egy szál tangában... A fiúnak nagyon feszülni kezdett a nadrágja. Cikinek érezhette mert fészkelődött és elpirult. Mosolyogtam, megtapiztam a dudort, erre már ő is mosolygott, elővettem, vertem neki. Szép farka volt, a táncos cafka pezsit is öntött rá és bekapta pár másodpercre, de inkább táncikált tovább. Kb öt perc alatt élvezett, rá a saját ingére. Akart valamit mondani, de felálltam és ott hagytam, azóta se láttam, a nevét se tudom. Nem kérek privit.
2/10 anonim válasza:
Persze strandon öltözőfülkében, aztán útszélén kivertem a pasimnak a harisnyás lábaimra, porszívóval kényeztettük egymást aztán a végén hatalmas élvezések lettek (az nagyon maradandó élmény volt)
3/10 anonim válasza:
Bulikban sokszor látok hasonlókat mint amit az 1-es csinált, csak többnyire be is kapják, aztán elmennek valahová dugni. Engem is szoptak már így, csak sima kézimunka annyira nem élvezetes.
4/10 anonim válasza:
Buliban, szórakozóhelyen, vonaton, Balatonon
5/10 anonim válasza:
Buliban, szórakozóhelyen, autóban, Balatonon - a pasimnak nem vadidegennek.
6/10 anonim válasza:
Szüleimmel utaztunk egy kocsiban egy korukbeli nő ismerősük velem hátul betakarózott h ő fázik meg betakart engem is de a takaró alatt kiverte a farkam sötétben utaztunk senki nem látott semmit de nekem izgi volt olyan 16lehettem
7/10 anonim válasza:
Ha angolul nem írod oda, hogy handjob, becs szó, rá se jövök, mire gondolsz. Nem Magyarországon élünk és magyarul beszélünk? Minek kell odaírni angolul, ha magyarul is tökéletesen ki lehet fejezni?
8/10 anonim válasza:
6-od vagyok... miért lettem lepontozva valójában?
10/10 anonim válasza:
higyjetek amit akartok a sztori igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!