Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Animal szerető lányok,nők kit hány évesen kezdett el érdekelni a dolog? Volt valami kiváltó oka vagy csak spontán?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 11:13
1/29 anonim válasza:
16
A lovak megtetszettek, amilyen nagyok, erősek, méretesek, fújtatnak a vágytól.
2/29 anonim válasza:
Nagyon ritkán nézek ilyen videókat, de aztán mindig elszégyellem magam tőle.
4/29 anonim válasza:
5/29 anonim válasza:
Nekem volt olyan pasi, akivel mielőtt találkoztam volna, elárulta, hogy a kutyájával is megakart volna dugatni. Azt mondta 7 csaj már benne volt. Igaz ha nekem sem mondja és kiköt, akkor én sem tudtam volna mit tenni ellene.
De józan ésszel nem mennék bele.
Mielőtt megkérdezitek sokan, igen szeretem a bdsm és a kemény, erőszakos dolgokat, de józan ésszel én nem mennék bele mindenben.
Emiatt nem szégyellem magam.
7/29 anonim válasza:
Van olyan nő akivel lehet ilyen témában beszélni?
9/29 A kérdező kommentje:
Lányok ne szégyelősködjetek!
2022. júl. 13. 06:24
10/29 Horserider85 válasza:
Vagy tényleg ennyire nem izgatja ez a nőket vagy ennyire nem merik felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!