Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van esélyem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem egy titkos viszonyra a kollégámmal?

Figyelt kérdés

Van egy srác, kollégák vagyunk, de nem teljesen ugyanaz a munkakörünk, pár hónapja néha beszélgetünk munka után, nekem nagyon bejön, nagyon jó pasi. Néha azt érzem, hogy ez kölcsönös, máskor pedig azt hogy hülye vagyok és csak képzeltem, hogy valaha flörtöltünk. Sok lány barátja van amúgy.

Többször említettem neki, hogy rossz a kapcsolatom a férjemmel, de soha nem próbálkozott be, még akkor sem amikor kettesben a lakásán beszélgettünk. Beszéltünk már szexről, kapcsolatokról, sőt arról is, hogy egyesek a munkahelyen gyanakodnak, hogy esetleg kavarunk, de semmi nem történt.

Ő egyedülálló, nem meleg, ebben biztos vagyok.

Szerintetek van esélyem nála? Mit tanácsolnátok? Azt szeretném, ha ő kezdeményezne, teljesen egyértelműen rámászni nem akarok, megalázó lenne ha elutasítana.

A férjem lassan 1 éve nem akar velem lefeküdni, a válás jelenleg más okokból nem opció.

2022. jún. 20. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen és nem is ördögtől való dolog. Átérzem a helyzetet, persze sokan biztos puffognak majd, hogy "hát de ott a férjed" stb. Szerintem van esélyed, pláne hogy jóban vagytok.
2022. jún. 20. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem lenne, igen.

De a leírtak alapján szimpatikus vagy. Én biztos, hogy szívesen megismernélek, de nem szeretnék nyomulni vagy ilyesmi..

2022. jún. 20. 16:58
 3/5 Mkdir ***** válasza:
100%
Talán van esélyed, ezt azért elég nehéz így megállapítani.Bar, amit leirtal hogy már minden létező módon jelezték neki, és mikor kettesben voltatok akkor sem próbálkozott be, azért egy férfinél hát ritka (főleg ha egyedülálló) én azt mondanám komolyabb oka van hogy nem lép vagy nem tetszel neki. Szóval esély lehet, csak az okot kéne kideriteni
2022. jún. 20. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
2022. jún. 20. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Esélyed akkor van, ha kezdeményezel, mivel ő nem tette.

Vagy azért mert van neki más/mások, vagy mert kolléga vagy, vagy mert házas, vagy mert nem vagy az esete, vagy mert nem mutattad, hogy zöld a lámpa, vagy mert valami más.

Mivel itt te vagy az, akire elvileg nem is gondolhatna úgy, neked kell megmutatni, hogy mégis.

2022. jún. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!