Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ti élvezitek ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti élvezitek ha szex közben beszél hozzátok a partneretek?

Figyelt kérdés
Elsősorban, ha ilyeneket mond nektek: "gyönyörű vagy", "szexi vagy", istennő vagy stb. Vagy inkább ne mondjon semmit. Esetleg durva, mocskos dolgokat.

2022. aug. 10. 08:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10-es, ezen felröhögtem.
2022. aug. 10. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Amiket írtál példának, azok se rosszak, de engem is a mocskos beszéd indít be jobban. Ha azt hallom, hogy "szép vagy", "jaj, de jó" stb, akkor nyugalommal tudomásul veszem, hogy jó neki, és ennyi. Ha azt hallom, hogy "szopj, te r.ibanc!", akkor sokkal jobban felizgulok.
2022. aug. 10. 13:26
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
Persze, ha ezt nem élvezed akkor te csak bas.ni akarsz, de nem érdekel h kivel. Sajna ez a helyzet akkor is ha ez zavar.
2022. aug. 10. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, élvezem. A példáid inkàbb kedvesek, jólesők..a kissé mocskosabb az, amit élvezek, izgat, beindít.
2022. aug. 11. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, beszéljen csúnyán, azt minden körülmény között szeretem!
2022. aug. 12. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Szeretik a mocskos beszédet.

Most jól szét....om a pin.dat te kis q..va, vagy mocskos rib,nc.

Ezt élvezed mi, te kis rib.nc? stb stb stb.

Ezt a legtöbb nő szereti, amikor jó vadul megdugj.k őket. Ez a tapasztalatom.

43F

2022. aug. 12. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
15-ös vagyok és ezt az utóbbit nagyon nem bírnám amúgy. Ne rám mondjon már ilyeneket.. Hanem csak úgy simán. Ilyeneket hogy aztaku ez de jó, b.ssza meg a jóisten, a faxomat már, stb.
2022. aug. 12. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha kedveseket mond azt élvezem! Meg olyanokat, hogy "de megdugnálak jól". Viszont ne mondjon rám olyat, hogy k*rva vagy r*banc. Na attól jól el lehet venni a vágyam. Nem vagyok sem k*rva, sem r*banc. Maradjunk a kedvesebb szavaknál.
2022. szept. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!