Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti rosszul érzitek magatokat, ha a partneretek nem megy el szex közben vagy nektek ez mindegy?
Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 08:50
2/10 anonim válasza:
mindent megteszek azért, hogy elmenjen!
45/F
3/10 anonim válasza:
Rosszul érzem magam, ha esetleg előfordul ilyen.
4/10 anonim válasza:
Jobb, ha elmegy, de vannak nők akik nem tudnak pasival elmenni.
6/10 anonim válasza:
Úgyan annyi ideje volt neki is igazából nagyon nem érdekel hogy mi van vele órákig nem fogom reszelni azért
7/10 anonim válasza:
Kellemetlen, kudrc, meg bántja a lelkem.
Sajnos a volt párom. Nagyon ritkán tudott elmenni. De elmondása szerint eddig én voltam a második, akinek egyáltalán sikerült. Mindig magának rendezte le.
Magyarázatnak elegendő volt, de egyáltalán nem éreztem semmivel se jobban.
8/10 anonim válasza:
Mindig a nő legyen az első, ha a férfi nem megy el, az sem baj, ha a nő elment, a férfinek már kudarca nem lett.
9/10 anonim válasza:
Nem mindegy..
Igazából ez szörnyű érzés lenne.
10/10 anonim válasza:
Én mindig úgy vagyok vele, hogy a nő az első. Plusz elég hosszú ideig képes vagyok csinálni, így nincs olyan, hogy ne lenne rá ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!