Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti élvezitek ha szex közben beszél hozzátok a partneretek?
Figyelt kérdés
Elsősorban, ha ilyeneket mond nektek: "gyönyörű vagy", "szexi vagy", istennő vagy stb. Vagy inkább ne mondjon semmit. Esetleg durva, mocskos dolgokat.2022. aug. 10. 08:45
1/18 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha egy mocskos krvának nevez.
2/18 anonim válasza:
Vannak a szexuális életnek olyan részletei, amelynek megélése közben borítékolhatóan nem örülne egy nő sem, ha a nuniját mikrofonnak használnák!
3/18 anonim válasza:
Én szeretem ha bókolnak az ágyban is.Szexi vagy,imádom a tested,stb, nekem bejön.
4/18 anonim válasza:
Én szeretem. Főleg amikor mocskos, megalázó dolgokat mondanak nekem.
5/18 A kérdező kommentje:
Például miket? Mennyire mocskos dolgokat?
2022. aug. 10. 09:16
6/18 anonim válasza:
Imádom a mocskos beszédet közben, nagyon keményen beindít! :P
7/18 anonim válasza:
Durva mocskos dolgokat mondjon, azokra extrán nedvesedek! 😋
8/18 anonim válasza:
Persze. Szerintem ezt minden nő szereti. Nekem a durva is jöhet. 25L
9/18 anonim válasza:
Engem az ilyenek általában kizökkentenek, úgyhogy én nem szeretem.
10/18 anonim válasza:
"Jókislány legyél...dugom még a kis pinádat...addig előkészítjük a seggedet te kanca..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!