Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérem azok a Hölgyek akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérem azok a Hölgyek akik cuckold kapcsolatban élnek mondják el mit élveznek ebben ? :)

Figyelt kérdés

Feleségemmel is tervezzük, de őszintén meghallgatnám másoktól is ennek a lelki hátteŕét.

Férjek is válaszolhatnak esetleg hogy mit szokott mondani nekik a párjuk erről.

2022. aug. 9. 22:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igazából egyenlőre azt erzem hogy én és a másik férfi is azon "dolgozunk" hogy jól működjön minden a hármasunkban :)
2022. aug. 12. 11:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Azután jött az a páros akivel egyeztetve minden szép, jó volt. Szex is jól kezdődött. A férje mindent beleadott igen jól megdugta a feleségét. A találkozó előtt én kivertem, nehogy gyors legyek, így a férje után a nő igen fel volt húzva. Amikor hangja is lett a nőnek, a férje leült egy székre, majd párc perc múlva kiment. Szóltam a nőnek, hogy gond lesz, de annyira belejött, hogy nem akarta abbahagyni. Pár perc múlva újra szóltam, hogy nézze meg a férjét. Na akkor kiment, mivel nem jött vissza sokáig, így elkezdtem öltözködni. Visszajőve elnézést kértek, és majd máskor pótoljuk. Utána a nő felhívott, hogy tartozik még egy élvezéssel, de csak kettesben, úgy, hogy a férje ne tudja. Ezt nem vállaltam. Korrektnek tűnt a férje.
2022. aug. 12. 11:36
 23/27 anonim ***** válasza:
19-es, rendes vagy köszönöm. Van azóta feleségem, és vannak “partnerek” is. De tényleg köszönöm. Amúgy is 40 felett vagyok már, lassan csökken a libidó is.😏😏😏
2022. aug. 12. 11:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
A negyedik páros az egy ismerős, és a barátnője volt. Tudta, hogy voltam ilyenben, így megkért nem szállnék be hozzájuk. Sajnos a reakciója ugyanaz volt mint az előző férjnek. Valamiért nem bírta, amikor hallotta a barátnőjét élvezni. A nő itt is be akarta fejezni, hogy én is elmenjek, úgy, hogy az ismerős már ledőlt aludni. Spricc nélkül jöttem el.
2022. aug. 12. 11:45
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad ezeket. Ha megfigyeled ahol nem működött a dolog ott a nő sem viselkedett korrekten. Más lehetett a kapcsolatuk minősége.
2022. aug. 12. 11:57
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
hmm igen.. gyanus hogy ahol nem jott ossze a sracnak, ott a csaj ribi volt. ha bizol a felesegedben akkor nem lesz gond. haladjatok lassan
2022. aug. 12. 19:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Természetesen a szexet, hogy lehetek mással is titkolózás és mindenféle kellemetlenségek nélkül.
2022. szept. 6. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!