Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérem azok a Hölgyek akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérem azok a Hölgyek akik cuckold kapcsolatban élnek mondják el mit élveznek ebben ? :)

Figyelt kérdés

Feleségemmel is tervezzük, de őszintén meghallgatnám másoktól is ennek a lelki hátteŕét.

Férjek is válaszolhatnak esetleg hogy mit szokott mondani nekik a párjuk erről.

2022. aug. 9. 22:59
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

#10:

Embere válogatja szerintem. Ki hogyan dolgozza fel, milyen személyiség, egyébként milyen a párkapcsolatuk stb.

2022. aug. 11. 15:33
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
Léptem be olyan párokhoz, akik meg akarták ezt élni. Ők is elképzelték, hogy milyen jó lesz, meg hasonlók. Csak amikor a férj azt látja, hogy mással is legalább úgy élvezi a szexet a felesége, akkor jön a kiborulás. Két partnernál is a férj kezdte a feleségével, amikor én jöttem, kiderült, hogy nem bírják hallgatni a feleségük élvezetét. Az utolsó ilyen hármasnál meg a feleség megkeresett, hogy a férje félrelép, és szeretne Ő is. Na itt igen érdekes dolgokat tapasztaltam meg.
2022. aug. 12. 10:38
 13/27 A kérdező kommentje:

#12: Ha van kedved és időd privátban megoszthatod velem.

Sztem a feleségem nagyobbat fog élvezni egy másik férfival mint velem. De átélnem biztos kemény lesz elsőre.

2022. aug. 12. 10:47
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Azt is belekalkuláltad kérdező, hogy a kapcsolatotok is vége lehet ezzel a "kalanddal"?
2022. aug. 12. 10:51
 15/27 A kérdező kommentje:
Belekalkuláltam, de nem lesz vége. Túl erős köztünk a kötelék. Ismerem a házasságunkat. Folyamatosan beszélünk erről is kit mi motivál erre.
2022. aug. 12. 10:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem gond. Mire lennél kíváncsi? Igazàból csak 5 ilyen alkalom volt, de ha kell elmondom.
2022. aug. 12. 10:55
 17/27 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a tapasztalatok. Amit érdekesnek tartasz leírhatod ha van kedved.
2022. aug. 12. 11:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Kettő párosnál nem volt semmi gond. A férjek örömmel vették ha besegít valaki. Az egyik férj nem kívánta olyan sokszor havi1-2 alkalom volt, így ilyenkor próbáltunk a párjának megadni mindent. Talán ez volt a legtisztább. A másik párosnál a hölgy nagyon intenzív volt. Annyira, hogy a férje megengedte, hogy kettesben is legyünk. 31 volt a nő, én meg 23 éves farokkal is nehezen bírtam. Többször aludt nálam, volt, hogy arra ébredtem mindjárt spriccelek. Őt én kértem, hogy hagyjuk abba mert az tényleg sok volt. Más városban dolgoztam, korán keltem viszonylag későn érkeztem. Mivel jól is bírtam, nem egylövetű a cerka, így szinte alig aludtam. Amikor elaludtam a kormány mögött vége lett. Ezek a kapcsolatok voltak normálisabbak.
2022. aug. 12. 11:13
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
18: ha ilyen kelendő vagy, akkor nekünk is küldhetsz portfóliót, asszony biztos örülne :)
2022. aug. 12. 11:20
 20/27 A kérdező kommentje:
#18: Kösz hogy beszámolsz a tapasztalaraidról, én és a másik férfi igyekszünk összehaverkodni amúgy, sokat dumálunk. Most úgy érzem nagyon megdugnám az asszonykámat vele, de néző is szívesen lennék, ahofy élvez a Drágám.
2022. aug. 12. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!