Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetek ennyire elcseszett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire elcseszett?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, eddig több kapcsolatom is volt, de ezek sosem voltak hosszúak, hiányzott mindig valami. Minden kapcsolatomban egyre idősebb emberekkel akadtam össze. Az elején mindig jó, de aztán valahol elromlik. A szüleim utolsó pillanatok gyereke vagyok, értsétek anyukám 45 évesen szült. 4 testvérem van, akik mind 40+ évesek. Ez az a korosztály akikkel a leginkább komfortos a beszélgetés. Mivel viszonylag beteg vagyok, sok időt nem töltöttem korombeli emberekkel. Többnyire magántanuló voltam. Most viszont az egyetemmel kinyílt a világ. Találtam valakit, akit nagyon szeretek, de ő a hónapban lesz 45 éves. Ami hihetetlen nagy távolság, ugyanakkor pont a bátyámmal egyidős, lényegében ezzel a korosztállyal töltöm a legtöbb időt. A testvéremmel és a saját családjukkal (mindnek van felesége és gyereke) töltöm a legtöbb időmet. A srácot fél éve ismerem remekül kijövünk, nemrég el csattant az első csók is. És rájöttem, hogy szeretem. Viszont félelmetes számomra rádöbbeni, hogy mennyire vonzódik hozzá, mennyire akarom, hogy velem töltsön időt. Nem nevezném apa komplexusnak, hiszen édesapám remek ember akivel sok időt töltöttem. Nem ezt az űrt szeretném betömni, de furán érzem magamat, ha arra gondolok, hogy lényegében 2 generáció van közöttünk! Mit tegyek?
2022. aug. 9. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Apakomplexus az is, amikor a stabilitást látod egy édesapád korabeli emberben!
2022. aug. 9. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem vagy az! Ne a kort nézd! A szeretet, a szerelem, az együtt töltött öröm, boldogság, nem kor függvénye!
2022. aug. 9. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Éld az életed úgy ahogy te azt jónak latod !:) ha te az idősebbeket kedveled jobban akkor ez ne legyen probléma .. ha nem is jön össze akkor ne kudarcnak hanem tanulságnak fogd fel !:)

Én jó pár évvel ezelőtt szerettem egy férfit aki odáig volt értem .. én akkor ezt nem gondoltam hogy ez ekkora varázzsal jár hisz addig mindig pár hétig vagy esetleg hónapig éreztem másnál azt amit nála már évek óta .. sosem mondtam el neki az érzéseimet , sőt ! Mindig tettem valami olyan lépést ami inkább arra irányult hogy én nem kedvelem annyira mint o engem pedig lehet hogy én jobban szerettem ot mint o engem .. na de mindegy is az a lényeg hogy 1 év után más utakra eveztunk o is én is .. nem rég meghalt .. így már esélyem sincs hogy valaha elmondjam neki azt amit akkor el kellett volna .. és valóban nagyon igaz az a mondás hogy azt Bánod meg legjobban amit nem teszel meg .. tényleg szörnyű érzés. Úgyhogy szerintem ha o is akarja akkor legyél vele és eld boldogan az életed

2022. aug. 9. 21:58
 4/6 NTBS ***** válasza:
100%
Nem vagy elcseszett. Próbáld ki lehet, hogy működik, de előfordul, hogy nem.
2022. aug. 9. 22:01
 5/6 cseppszi ***** válasza:
100%
Ettől ne érzed magad elcseszettnek. Sokkal inkább elcsszett az aki a sémák szerint él .
2022. aug. 9. 23:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 1.válaszoló. Nem csupán a stabilitásról van szó, az értékrend, beszédtémától érdeklődési körök. Ugyanakkor édesapám 70 fele jár, a testvéreim vannak most a 40es éveikben, az akihez pedig jelenleg vonzódik a testvéreim korosztálya, nem pedig a szüleimé. Ugyanakkor engem sem a tipikus 20 évesek normái jellemeznek. Ugyanakkor voltunk néhány helyen, és vagy a lányának nézték, vagy fintorgó arckifejezés vett körbe. Nem érzem megalázónak, nem tudom hogy írjam le azt az érzést, amit érzek… segítsetek kérlek!
2022. aug. 11. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!