Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ennyire elcseszett?
Figyelt kérdés
Régóta próbálkozok a lovagló pózzal de egyszerűen nem megy, akárhogy is próbáltam. Barátom kedvére szeretnék vele tenni de nem sikerül. Volt egy olyan érzésem hogy kirázott a hideg, bizsergett a csiklóm nagyon kellemes volt de kb 2 másodpercig tartott, sosem élveztem el ez mi lehetett? Mit tegyek ha se a lovagló póz se az orgazmus elérése nem sikerül?
19/L
2019. nov. 3. 18:35
2/7 anonim válasza:
Gyakorlat teszi a mestert, gyakorold
3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam előre hátra, barátomnak nem okozott élvezetet, aztán fel le, akkor kicsúszott vagy szintén nem éreztünk semmit barátommal. Egyszerűen nem tudok kiváltani belőle olyan reakciót hogy élvezze...
2019. nov. 3. 18:41
4/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha úgy próbálnátok meg, hogy térdelő helyzetben vagy fölötte, úgy teszi be a puncidba, és nem te mozogsz, hanem a barátod ?
5/7 anonim válasza:
Hát azért a lovagló pózhoz a férfinak is aktívan segítenie kell ahhoz, hogy jó legyen. Legalábbis szerintem ha csak és kizárólag fekszik, az úgy elég nehézkes. Oké, hogy valamennyire tudsz mozogni, de nem olyan intenzíven, segíteni kell neki is...
6/7 anonim válasza:
Van még a lovaglón kívül másik három tucat póz (hátulról, szemből, oldalról stb.) csináljátok azt ami mindkettőtöknek örömet okoz. Nem kell a fél Káma szútrát végigvenni ahhoz hogy jól érezzétek magatokat.
7/7 anonim válasza:
A lovaglást is, ahogy az orgazmust, gyakorlással lehet javítani. Ha egyedül sincs orgazmusod, akkor azon 99%-os eséllyel csak te tudsz segíteni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!