Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal 2018. 07.18-án...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2018. 07.18-án pettingeltünk. Az ujján nem, biztos, de lehet, hogy minimális előváladék lehetett. Lehetek-e terhes ezek alapján?

Figyelt kérdés
A barátommal 2018. 07.18-án pettingeltünk. Az ujján nem, biztos, de lehet, hogy minimális előváladék lehetett. Fontos, hogy addig a szűzhártyám érintetlen volt. Rá egy héttel péntek hajnalban volt egy nagyon apró barna folt a bugyimon, azóta semmi ilyet nem tapasztaltam. Amikor az eset történt, előtte 3 nappal ovuláltam a naptáram szerint,16-án volt az utolsó termékeny napom.10 napja késik.3 db ClearBlue tesztet csináltam a késés 3. napjának délutánján (neg), péntek reggeli vizeletből ( késés 5. napja, neg ) és hétfőn, az egyhetes késésnél ( kb 1 óra fele, sokáig aludtam, nem pisiltem előtte, úgymond első pisim volt, neg ).3 negatív teszt, de még mindig késik. Terhesség lehet-e, vagy csal túlparázom? Mielőtt oktatnátok, azóta nézelődök ilyen válaszok után, mióta megtörtént.
2019. aug. 8. 16:26
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
90%
Legalább az évszámot írtad volna át a bemásolt kérdésből, az Úr áldjon meg, te szerencsecsomag!
2019. aug. 8. 16:28
 2/11 A kérdező kommentje:
19-et akartam írni, és nem átmásolt kérdés. Semmi szükségem az ilyen jellegű kommentekre. HáziPatikán és kamaszapanasz oldalon is feltettem ezt a kérdést, ahol azt a választ kaptam, hogy terhességről szó sem lehet. Viszont engem nem hagy nyugodni, a nődokim 20-ig szabadságon van, és bíztam benne, hogy akadnak olyanok, akik tudnának nekem segíteni. Nyílván senki nem lát belém, de a véleményeket el lehet mondani szépen, mindenféle bántás nélkül.
2019. aug. 8. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem szed hormonális fogamzásgátlót akkor teljesen természetes, hogy ingadozik a ciklus +/- néhány napot, aminek kismillió oka lehet (ahogy átmeneti, időszakos pecsételésnek is). Csináljon egy tesztett az aktus + 2. héten, ha viszont egyértelmű tüneteket tapasztal, akkor keresse fel a nőgyógyászát.

Ha 2018-ban volt az esemény, akkor ne aggódjon, már kiderült volna ha állapotos :D

2019. aug. 8. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
#2: nem késett el 20-án se semmivel, legalább biztosabb eredményt fog tudni mondani az orvosa. Egyébként valószínűleg nem terhes.
2019. aug. 8. 16:33
 5/11 A kérdező kommentje:
2 héttel utána csináltam a tesztet. A legelsőt 31-én, az aktust követő 13. napon csináltam délután, a mensim késésének 3. napján, negatív lett. Rá két napra, péntek hétfőn is teszteltem, szintén egy negatívat. Utána 1 hetes késés után hétfőn, 1 óra magasságában szintén csináltam egyet, ami negatív lett.
2019. aug. 8. 16:35
 6/11 A kérdező kommentje:
péntek reggel*
2019. aug. 8. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Oszt az fehér anyag ment valahova? Vagy most komolyan mi a kérdés?

Lehet hogy volt előváladék a Pista kezén, de nem biztos, majd azzal megérintette a szűz dundukát, lehetsz e terhes?

2019. aug. 8. 16:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem, az sehol sem volt, mert ő csak utána élvezett el, hogy engem kielégített. Kérdeztem, azt mondta, hogy nem volt előváladék az ujján, de ha lett is volna, akkor nagyon kis mértékben. Az a kérdés, hogy ezek alapján, amiket leírtam, és 3 negatív terhességi tesztet követően lehetek-e terhes? 10 napja késik és bár a 3-nál nagyjából megnyugodtam,ettől függetlenül nem hagy nyugodni a dolog.
2019. aug. 8. 16:43
 9/11 Liz* ***** válasza:
85%
Három NEGATÍV teszted van, nyugodj meg, nem vagy tehres! Az, hogy késik már simán csak a stressztől lehet, de ilyen fiatalon (gondolom nagyon fiatalok vagytok..) az is lehet, hogy még nem állt be a ciklusod. Persze megnyugtatás képpen elmehetsz nődokihoz, és akkor már beszéljetek meg valamilyen védekezési módszert is. És légyszi csak akkor szexeljetek, ha már elég felelősség teljesek vagytok.:)
2019. aug. 8. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Ezert jobb a cumi
2020. máj. 11. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!