Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal 2018. 07.18-án...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2018. 07.18-án pettingeltünk. Az ujján nem, biztos, de lehet, hogy minimális előváladék lehetett. Lehetek-e terhes ezek alapján?

Figyelt kérdés
A barátommal 2018. 07.18-án pettingeltünk. Az ujján nem, biztos, de lehet, hogy minimális előváladék lehetett. Fontos, hogy addig a szűzhártyám érintetlen volt. Rá egy héttel péntek hajnalban volt egy nagyon apró barna folt a bugyimon, azóta semmi ilyet nem tapasztaltam. Amikor az eset történt, előtte 3 nappal ovuláltam a naptáram szerint,16-án volt az utolsó termékeny napom.10 napja késik.3 db ClearBlue tesztet csináltam a késés 3. napjának délutánján (neg), péntek reggeli vizeletből ( késés 5. napja, neg ) és hétfőn, az egyhetes késésnél ( kb 1 óra fele, sokáig aludtam, nem pisiltem előtte, úgymond első pisim volt, neg ).3 negatív teszt, de még mindig késik. Terhesség lehet-e, vagy csal túlparázom? Mielőtt oktatnátok, azóta nézelődök ilyen válaszok után, mióta megtörtént.
2019. aug. 8. 16:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Most aktus volt, vagy csak petting? Kamus vagy kérdező?
2021. szept. 6. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!