Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnál is előfordul olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is előfordul olyan, hogy 1-2 hétig nem szexel a párjával?

Figyelt kérdés
Első kapcsolatom. Eddig rendben volt a szexuális életünk, most minden különösebb ok nélkül (tehát semmi extra nem történt, sem veszekedés, sem betegség, stb) nem szexeltünk lassan két hete. Ilyen még nem volt, úgyhogy kicsit aggódom. Nálatok is előfordul ilyen?
2022. aug. 9. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a párommal,már 3 hete nem szexeltem. Mondjuk nehéz,ha Ő Cipruson én meg itt vagyok magyarban.

25/N

2022. aug. 9. 15:33
 12/12 anonim ***** válasza:
3 és fél éve együtt vagyunk barátnőmmel és 2 hetente 1x szexelünk. Nekem nagyobb az igényem ezért sokszor vitázunk is érte de már kezdem megszokni hogy ez van sajnos. Hüvelygyűrűt viselt hogy védekezzünk, de kivette mert nem kívánta a szexet és azóta se kívánja. Azelőtt heti 2-3x volt szex biztos
2022. aug. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!