Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordult, hogy a házasság után, már nem tudott a párjával BDSM játékokat játszani?
Amióta megházasodtunk, pontosabba, mióta már nem csak szexkapcsolat van köztünk egyszerűen nem megy. Mindketten szeretjük/szerettük, de nekem nem megy most úgy elfenekelni, kikötözni a kedvesemet, mint előtte... pedig vágynánk rá.
Olyan lehet, mint amikor a gyermek születése után az apuka már nem tud NŐként nézni a a feleségére, csak mint ANYAra, s emiatt csökken/megszűnik a szexuális érdeklődése? :-(
Belekényelmesedtek a dologba vagy ellustultatok talán?
Az is lehet, hogy most már nem tudod őt "megalázni" vagy kiszolgáltatott helyzetbe hozni, mert már a feleséged, nem csak egy nőcske.
Hallottam olyan férfiakról is akik azért járnak k*rvázni, mert bizonyos dolgokat nem tudnak megtenni a feleségükkel, (még ha a feleségük benne is lenne a dologban akkor sem) mert nem tudják olyan helyzetbe hozni őket.
Első vagyok, sajnos ilyen tényleg van. Nagyon nehéz megfogni a miértjét. Pszichológus esetleg? Hátha tud segíteni abban, hogy vissza találj fejben oda ahol házasság előtt voltál.
Amúgy a feleséged észrevette, hogy már nem olyan, mint eddig? Próbáljatok meg beszélni, hogyha őt is zavarja akkor csak ki tudtok okoskodni valamit, hogy mi az amitől visszaállhatnak a dolgok.
Lehet a mosás-főzés-tetegetés-mosogatás fedezi az izgalom iránti szükségleteit.
Viccet félretéve, ha egy kapcsolat házasság vagy együttélés irányába eszkalálódik, (pláne ha jön a gyerek) ott a szexuális szokások, szerepek is gyökeresen változnak: szerelem, szenvedély, bizalom egy újabb komponensnek szorít helyet, ez pedig a szeretet
Ki fog alakulni, ha fontos, vágyni fog rá és helye lesz a szexulis életetekben.
Ugyanez volt nálunk, egy gyerkőccel megfejelve, de minden megy, mi szem-szájnak ingere...
Ja és a lényeg:
a szeretet kéharmados lesz, de ezen nincs mit búsulni, ugyanis ez segít majd át azon a szakadékon, amikor az egyikőtök elhülyül, aszexuális dagadt tramplivá,a másik kialvatla pénzkeresőgéppé változik egy időre....
Always look on the bright side of life
😂😂😂
Szerintem nem olyan bonyolult a miértje.
Védelmező ösztön, egy férfi meg akarja védeni aki, ami hozzá tartozik. Akár a saját mocskos ösztöneitől is.
Egy nőcskében a szexuális kielégülés lehetőséget látod, a párodban viszont egész mást.
😀
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!