Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor elmentek, utána nincs kedvem szexhez, 20-30 p ig kb. Másik meg hogy belepukanok punciba, egy kis idő múlva rám is megy, és attól is undorodok? Hiába gondolom szex előtt hogy nem fogok undorodni, de ha elpukanok nem ugyvan sajnos 29F
Figyelt kérdés
Mintha undorodom mikor elpukanok és utána semmi kedvem.
Sajnos próbálok hozzá állni, de mikor elmegyek sajnos más hogyan van.
2022. aug. 9. 10:54
1/13 anonim válasza:
Ezt Google fordítóval írtad ki? Mi van itt ma?
3/13 anonim válasza:
Te tudsz magyarul? Gondolom nem. Nem érthető a kérdés. És a mi elmenésünkhöz mi köze van a Te szexedhez?
4/13 anonim válasza:
A baratnőd is írt egy kérdést. Ti szoktatok fóliával, ugye? Neked is mondom, inkabb óvszer.
5/13 A kérdező kommentje:
Mikor elmegyek.
2022. aug. 9. 11:40
6/13 anonim válasza:
Azt próbálod tudtunkra adni, hogy miután elélvezel nincs kedved újabb menethez? Eddig okés, értem. Azt viszont magyarázd már el, hogy ha punciba élvezel el, hogy mehet később rád is? Mit értesz az alatt, hogy rád? Hova? Mennyi? Ennyire undorodsz a saját magvaidtól?
Az általános iskolát meg végezd el kérlek.
7/13 A kérdező kommentje:
Aha, pl elmegyek de még folytasuk, 3 4 p kb és akkor már rajtam is van, inkább felálitom csajt.
Én fekszek ő meg rajtam.
2022. aug. 9. 11:46
8/13 anonim válasza:
Elnézést, de te külföldi vagy? Mert ha nem, akkor ritka hülye...
10/13 anonim válasza:
Hát ne csináljátok tovább ha már elmentél. Vagy ott az óvszer
Az, hogy élvezés után nem érdekel az nem ritkaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!