Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a pisi / kaki szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a pisi / kaki szex?

Figyelt kérdés

Milyen volt? Mivel kezdtétek?

21/L

2022. aug. 8. 17:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Besz@ros......
2022. aug. 8. 17:16
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld ki és meg tudod. Mondjuk részemről ez az egyetlen dolog amit soha nem próbálnék ki és nem is értem meg. Mert erre mindent lehet mondani csak azt nem hogy köze van a szexhez. Szerintem ez már tényleg beteg dolog. És soha nem fogom meg érteni hogy mi a szexi és izgató abban hogy egymást le szarjàk le hugyozzák szét kenik egymáson. Esetleg meg eszik és meg isszák. Gusztustalan egy dolog. De neked egészségedre ha meg lesz 🤮
2022. aug. 8. 17:17
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Leginkább gusztustalan.
2022. aug. 8. 17:28
 4/23 anonim ***** válasza:
64%
Az alkalmim lovaglóban a hasamra pisilt, és isteni volt. 31/F
2022. aug. 8. 17:35
 5/23 manly ***** válasza:
53%
undorító
2022. aug. 8. 19:19
 6/23 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, és aki nyitott ezekre, írhat bátran!
2022. aug. 8. 20:59
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Izgató /F
2022. aug. 9. 06:01
 8/23 anonim ***** válasza:
86%

Lepisilni egymást,bepisilni együtt nagyon is izgató!

Több partnerem volt már akivel csináltam.

2022. aug. 14. 13:20
 9/23 anonim ***** válasza:
63%

Engem mindkettő vonz.

Volt egy tartós diszkrét barátnőm (extrákkal), akivel rendszeresen űztük mindkettőt, 2 éve vége lett, de előtte 2 évig élveztük egymást.

Volt minden mindenhogy, egymásnak, egymásra, külön külön stb stb. Nme mindíg minden, csak ahogy épp sikerült, totál tabumentesen, felszabadultan és ez volt a lényeg. Most is csak ábrándozok ilyen lányról.

A lényeg, ha egyszer valakik rákattannak, akkor úgy is maradnak, nehéz lemondani róla. És akinek nem tezsik, nem kell csinálni, de még beszólogatni sem azoknak, akik ez életélvezet. Mert mis sme szólunk be neki adott esetben, hogy miért ordít és anyázik egy focimeccsen pl. ha neki az okoz örömöt.

2022. aug. 14. 13:26
 10/23 anonim ***** válasza:
63%
A kaki nem, vagy max testrekenésig engem is érdekel.
2022. aug. 15. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!