Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idő előrehaladtával hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idő előrehaladtával hogyan változik a szexuális vágyunk?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem a libidóra vonatkozik, nem a mennyiségre, hanem arra, hogy milyen új vágyak jelennek meg, vagy milyen régi vágyak tűnnek el.

Van olyan dolog, amit pl. 10 évvel ez előtt biztosan nem vállaltál volna be, de mostmár nagyon izgat? Az évek előrehaladtával inkább bevállalósabbak leszünk, vagy prűdebbek? Szerintetek melyik a jellemzőbb?

Mind a férfiak, mind pedig a nők válaszai érdekelnek, de ezt válaszadáskor kérlek jelöljétek.

Köszönöm az intelligens válaszokat!

2022. aug. 8. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok, régen el sem tudtam volna képzelni hogy azt nézzem ahogy más dugja a barátnőmet, most nagyon rá vagyok izgulva. Régen nagyon izgatott a mellre élvezés, most már egyáltalán nem igénylem, a lányok külsőjére gondolva is mások azok a jellemzők amik felizgatnak.
2022. aug. 8. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Én 20 évesen napi 3-4 alkalmat is csináltam, ha úgy volt idő.

De legalább reggel és este kellett.

Most 33 évesen is ugyanez a helyzet.

2022. aug. 8. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg a vágy életed végéig megmarad, csak a képesség veszik el hogy megtedd.
2022. aug. 8. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztaltabbak lettünk és pldául azok a gátlások amik 20 évesen voltak,és foglalkoztattak már rég nincsenek.Valahogy spontánabb lett minden.

51F

2022. aug. 8. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az életkor előrehaladtával nyitottabbá válsz. Fel tudnak oldódni korábbi gátlások, blokkok utat engedni azoknak a vágyaknak amik megvoltak benned. Rájössz, hogy az aggodalmaid egy része értelmetlen volt, s egyre inkább saját magadnak akarsz élni nem pedig kézzel foghatatlan, külső társadalmi elvárásoknak.
2022. aug. 8. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én fiatalon még nagyon romantikusan álltam hozzá (annak ellenére, hogy férfi vagyok), csak olyannal szerettem volna lefeküdni, akivel érzek valamit, stb. Mostanra kifejezetten izgat az ösztöni, állatias szex. És gyakorlatilag nincs olyan, amit ne akarnék kipróbálni, bármire vehető lennék, minden érdekel. Nem tudom, ez hová tud később tovább fokozódni, de most ez van..

30F

2022. aug. 8. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam (férfi) 35 után csökkent, a csajomnál most 41 után nő, abból gondolom, hogy régebben, (bulikban, éjszakai kerti partikban, stb...) sokszor amikor közeledtem, hozzá szexuálisan leszopott gyorsan, most meg már azt mondja, hogy majd otthon, mert Ő is élvezni, dugni akar (szeret dugni, de csikló orgazmusos egyébként).
2022. aug. 8. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!