Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő előrehaladtával hogyan változik a szexuális vágyunk?
A kérdésem nem a libidóra vonatkozik, nem a mennyiségre, hanem arra, hogy milyen új vágyak jelennek meg, vagy milyen régi vágyak tűnnek el.
Van olyan dolog, amit pl. 10 évvel ez előtt biztosan nem vállaltál volna be, de mostmár nagyon izgat? Az évek előrehaladtával inkább bevállalósabbak leszünk, vagy prűdebbek? Szerintetek melyik a jellemzőbb?
Mind a férfiak, mind pedig a nők válaszai érdekelnek, de ezt válaszadáskor kérlek jelöljétek.
Köszönöm az intelligens válaszokat!
Én 20 évesen napi 3-4 alkalmat is csináltam, ha úgy volt idő.
De legalább reggel és este kellett.
Most 33 évesen is ugyanez a helyzet.
Tapasztaltabbak lettünk és pldául azok a gátlások amik 20 évesen voltak,és foglalkoztattak már rég nincsenek.Valahogy spontánabb lett minden.
51F
Én fiatalon még nagyon romantikusan álltam hozzá (annak ellenére, hogy férfi vagyok), csak olyannal szerettem volna lefeküdni, akivel érzek valamit, stb. Mostanra kifejezetten izgat az ösztöni, állatias szex. És gyakorlatilag nincs olyan, amit ne akarnék kipróbálni, bármire vehető lennék, minden érdekel. Nem tudom, ez hová tud később tovább fokozódni, de most ez van..
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!