Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kor előrehaladtával 40 körül a nőknek megnő a szexuális étvágyuk? Vagy ez csak mende-monda?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 09:52
1/20 anonim válasza:
Nem mende-monda. Sokkal többször kívánom, sokkal kreatívabb vagyok, nekem személyszerint intenzívebb az elélvezés. Más mint huszonévesen..
41 N
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor van benne igazság. Igen intezivebb az orgazmus és többször.
2021. szept. 25. 10:00
3/20 anonim válasza:
Nem mendemonda, igazat szól első kedves Hölgy!
Bár én férfi vagyok, és 40-es párom volt legutóbb, ki ek csodás libidója volt. Azt nem tudom huszonéves korában milyen lehetett, de ez lényegtelen is, annyi biztos, én eddig vele éltem át legszebb szexuális élményeim.
41F
4/20 A kérdező kommentje:
Akkor én sem vagyok csodabogár,hogy most jobb.
2021. szept. 25. 10:04
5/20 A kérdező kommentje:
Férjem is néha csodálkozik hogy "éhesebb" vagyok mint ezelött 10 évvel.
2021. szept. 25. 10:06
6/20 anonim válasza:
Tényleg így van.
Igaz én még nem vagyok 40 van pár évem. De most tudom legjobban elengedni magam és élvezni a szexet.
most nagyobb kedvem van kipróbálni újdonságokat.
7/20 anonim válasza:
Nem vagy csodabogár, de az tény, hogy sokkal tapasztaltabb, kreatívabb az ember ebben a korban. Kivéve ha önző és csak a saját kielégülése a cél, de ez inkább pasikra lehet jellemző.
8/20 anonim válasza:
Ohh ilyen nőt hol találni? :) 39ffi bp 😀
9/20 A kérdező kommentje:
6os igen több dolgot kiprobálnék de nem akarom azt sem hogy a férjem kiakadjon mert eddig nem voltam ilyen.
2021. szept. 25. 10:11
10/20 A kérdező kommentje:
8as sok van én is ilyen vagyok. Mi ezen a fura? látod sokan irják hogy merészebbek ebben a korban.
2021. szept. 25. 10:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!