Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, próbálkozott már be nálatok nőgyógyász rendelés alatt, akár női orvos, akár férfi?
#29 ez nem bizonygatás, őszintén szólva nem érdekel annyira a téma.
Egyszerűen csak nehezen tudom elképzelni a dolgot, hiszen egy nőgyógyászati vizsgálóban az orvos amíg matat a hüvelyben, addig az asszisztens jegyzeteli, amit az orvos lát és mond. Gondolom, ezzel te is tisztában vagy, ha már annyit jártál nőgyógyászhoz.
Elképzelhető, bár valószínűtlen, hogy egy nőgyógyász maga vizsgál és adminisztrál. Majd elképzelhető, bár valószínűtlen, hogy egy nőgyógyász a pinát dicsérgesse. A két valószínűtlenség egymás szorzataként legfeljebb a "lehetséges" kategória.
De semmiképpen nem a "gyakori".
#35: komolyan ennyire nehéz néhány egyszerű magyar mondat értelmezése?
Kérlek mutasd meg, hol írtam olyat, hogy "gyakori"?
Az eredeti kérdés az volt "próbálkozott-e nőgyógyász". A válasz igen.
Senki nem állította, hogy gyakori. Aki viszont azt állítja, ilyen nincs, az szimplán hazudik.
Mellesleg, ha jártál valaha magánrendelésen, akkor tudhatod, nem minden esetben van jelen asszisztens a vizsgálaton. (Megjegyzem, a velem megtörtént esetek között volt olyan is, ahol jelen volt az asszisztens...)
14-es komment: "Igen volt már több alkalom is. "
26-os komment: "Az, hogy bepróbálkoznak, zaklatnak, nem illő módon beszélnek, érintenek meg, vagy nyilvánulnak meg, az viszont sajnos nem olyan ritka."
Sajnos nem olyan ritka, több alkalom is volt, stb.
Lehet a szavakon lovagolni, hogy itt senki egy szóval sem állította, hogy gyakori. A helyzet az, hogy erre a szófosásra és harciaskodásra semmi szükség sincsen.
Semmi módon nem tudom bizonyítani, hogy nem úgy volt, ahogy te mondtad, meg a többi nagyeszű. Nem voltam ott, nem tudom. Másrészt tisztán logikai úton azt bizonyítani, hogy valami létezhet, sokkal könnyebb, mint azt, hogy nem.
Tisztán logikai úton azt lehet bizonyítani, hogy valami valószínű, vagy nem. Nos, az hogy egy nőgyógyász bepróbálkozzon a páciensénél, elképesztően kicsi az esély.
Emiatt egy teljesen hamis képet festesz, azzal, hogy nálad több ilyen is történt, ergo a válaszaid a kérdés értelmére (tehát nem a betűjére) egy rosszindulatú és buta választ adnak. Könnyen lehet, hogy a combodat simogató vagy a pinádat dicsérő orvos nyugtatni, és nem bepróbálkozni akart. Erre többek között alátámaszthatja az is, hogy az asszisztens is bent volt, mikor ezek elhangzottak. Mire gondolsz, szerinted egy hármast készített elő, vagy mi? :D
Valóban van olyan, hogy nincs jelen asszisztens egy vizsgálatnál. Kérdés persze, hogy milyen vizsgálatról beszélünk. Egy anamnézis felvételéhez, vagy első beszélgetéshez (első menzesz, stb.) egyáltalán nem biztos, hogy az asszisztens is bent van. Különben ez is egy olyan dolog, hogy simán lehet, hogy előfordult már, hogy egy orvos vizsgált meg, utána meg leadminisztrált, láttam már ilyet. Nem ez a kérdés.
Amúgy látom, hogy nagyon képben vagy a nőgyógyász szakmát illetően. Szerinted egy átlagos kórházi nőgyógyász, aki napi 30-50 beteggel találkozik, heti kb. 200 pinát lát, havonta meg kb. 800-at, mégis, hánynál próbálkozik be? Szerinted mennyire realisztikus arról pofázni, hogy egy ember, aki ilyen mennyiségben lát nemi szerveket, meglátja a te CSODAPINÁDAT, és menten elhív randira? :DDD
De jó, nekem mindegy, biztos így volt :DDDDD
#37: saját magad cáfolod, te magad lovagolsz a szavakon, de ebből már nem jössz ki jól, az biztos. Minden amit leírsz, zagyvaság, értelmetlen, logikátlan, és nem sok köze van a valósághoz. Cáfolhatnám tételesen majdnem minden mondatod, de ennyit nem érsz.
Az össze-vissza zagyválásodra remek példa, hogy sem érvekkel, sem tényekkel nem sikerült előállnod, csupán "szerinted" nem úgy volt, "szerinted" ez nem így megy, hadoválsz kórházi nőgyógyászokról, közben soha nem volt szó ilyesmiről, nekem úgy tűnik, te vagy valami pasi vagy, akinek fogalma sincs a témáról, vagy egy sértett nő akin még a nőgyógyász is csak mielőbb túl akar esni.
Nekem mindegy, felőlem lehetsz frusztrált, az sem zavar.
De ne járasd le magad még jobban, szvsz.
Szerintem minden egyes "bepróbálkozás" a nők fejéből pattan ki.
Talán szeretnétek, ha bepróbálkozna, és mivel nem teszi, így ezzel adjátok ki a stresszt, hogy vádaskodtok
Áldozathibáztatás Level 100...
Nyilván mindig mindenhol ez van, ahol nőket zaklatnak... minek ment oda... ő akarta... csak szeretné...
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!