Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, próbálkozott már be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, próbálkozott már be nálatok nőgyógyász rendelés alatt, akár női orvos, akár férfi?

Figyelt kérdés

2022. aug. 8. 10:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
39%
#20: itt kamu csak te vagy. Fogalmad sincs róla, nem is nő vagy, de okoskodsz. Szánalmas...
2022. aug. 18. 10:28
 22/43 anonim ***** válasza:
80%
Csoki gyárban dolgozol, te sem eszel napi szinten csokit. Vagy igen?
2022. aug. 18. 10:42
 23/43 anonim ***** válasza:
73%
#22 Lehet úgy is néz ki, mint aki csokigyárban dolgozik🤣🤣
2022. aug. 18. 10:49
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Nos... a legjobb barátom nőgyógyász, és ez egy sajátos szakma az orvosokon belül is. Egyrészt nagyon felülreprezentáltak a pénz / hataloméhes arcok, másrészt a szitu maga is minimum furcsa, vagy kiszolgáltatott. A nők nagyon felfokozott állapotban érkeznek be, hiszen szaporodásról, szexualitásról, stb. van szó általában, amik pedig az emberi élet alap kérdései között vannak. Számos kutatás igazolja, hogy a páciensek 80%-a nem emlékszik arra, hogy az orvos mit mondott, csak a metakommunikációjára. Na, ez a nőgyógyászoknál kb 99%. A nőgyógyászok gyakran domináns, hatalmaskodó, ugyanakkor intim műveleteit könnyű bepróbálkozásnak felfogni.

Az esetek többségében nem erről van szó, azokat a történeteket meg, hogy egy vizsgálat során a nőt az orvos kielégíti, nettó kamunak könyvelem el.

2022. aug. 18. 14:56
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a normál vizsgálat nemhogy nem élvezetes, de kellemetlen, szóval aki erre veri megnyugtatom, nem ujjaz meg a nőgyógyász senkit
2022. aug. 18. 15:01
 26/43 anonim ***** válasza:
86%

#24-25: ott siklik félre ez a diskurzus, hogy az eredeti kérdés az volt, előfordul-e, hogy egy nőgyógyász bepróbálkozik a páciensnél, nem az, hogy kielégítette-e (valamelyik valamelyiket).

És erre jött több olyan válasz is, hogy igen, előfordul. (Én voltam az egyik, velem is előfordult.)

Az, hogy bármilyen szexbe torkollik, azt én sem tartom valószínűnek, de nyilván történt már ilyen is a nagy számok törvénye alapján. De ez nagyon ritka lehet.

Az, hogy bepróbálkoznak, zaklatnak, nem illő módon beszélnek, érintenek meg, vagy nyilvánulnak meg, az viszont sajnos nem olyan ritka.

És ezek tények. Akkor is, ha 1-2 ostoba pasi (akik sosem jártak nyilván nőgyógyásznál, és fogalmuk sincs, hogy megy ez) mást mond, nem változtat a tényeken.

2022. aug. 18. 15:06
 27/43 anonim ***** válasza:
91%

Én ffi vagyok, de hiszek neked. A feleségem is ezért jár nőhöz.

Elmondanád a sztoridat?

2022. aug. 18. 16:03
 28/43 anonim ***** válasza:
74%

#26 kb ötvenszer voltam nőgyógyásznál, egy tucat vizsgálatot végignéztem, kb kétszáz pácienssel beszéltem, a keresztnevemen köszönnek az édesanyák útján, de ez ne zavarja meg az éleslátásodat. Különben az összes vizsgálaton, ahol voltam, volt asszisztens is, bár ez nem tudom, hogy a szakmai protokoll része-e.

A kulcsmondatot akkor írod le, amikor azt mondod, hogy "

Az, hogy bepróbálkoznak, zaklatnak, nem illő módon beszélnek, érintenek meg, vagy nyilvánulnak meg, az viszont sajnos nem olyan ritka."

A "nem illő" az szubjektív, és a felfokozott, kiszolgáltatott állapottal kombinálva okozza ezeket a meséket arról, hogy "bepróbálkoztak", meg hogy egy kacsával kielégítenek. Ezek a történetek a félreértésektől a hazugságokig terjednek.

2022. aug. 19. 04:54
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

#28: bizonygathatod itt napestig, ettől a tény tény marad.

Volt olyan nőgyógyász aki konkrétan úgy hívott randira hogy előtte ültem a székben deréktől lefelé meztelenül...

Volt aki elkezdte a belső combomat ujjheggyel círógatni vizsgálat közben...

Volt aki konkrétan azt mondta ritkán lát ilyen szépet, jöhetnék gyakrabban...

És tudnék még 1-2 esetet említeni.

Ha neked ez nem fér bele a "nem illő" kategóriába, szubjektív, és félreértés vagy hazugság, akkor komoly gondjaid vannak.

Lehet persze véleményed, csak ne akard tényként kezelni, és lehazugozni másokat.

2022. aug. 19. 08:49
 30/43 anonim ***** válasza:
34%

"Volt aki konkrétan azt mondta ritkán lát ilyen szépet, jöhetnék gyakrabban"

Na persze. Évi több ezer, köztük jó pár büdös és ápolatlan punci után biztos érdekli az ilyesmi🤣🤣

2022. aug. 19. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!