Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dom férfiak, tanács?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dom férfiak, tanács?

Figyelt kérdés
Sub nő vagyok, a párom nem dom, de nekem nagyon hiányzik hogy valaki uralkodjon felettem, használjon. Szeretné ha nekem jó lenne, de semmi ötlete, egyszerűen nincs érzéke ehhez. Mivel tudnám "ösztönözni"? Azt mondja élvezné, de nem tudom.. Nem természetes ahogy csinálja. Bármi ötlet mivel tudnánk ezen változtatni? Beletanulhat vagy valami?

2022. aug. 7. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem hinném... ahhoz tényleg izgatnia kell hogy uralkodhasson rajtad. Ezen áll vagy bukik a dolog.
2022. aug. 7. 21:05
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
Megtanítom a párod!
2022. aug. 7. 21:05
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nem lehet megtanulni, valaki vagy olyan vagy nem.
2022. aug. 7. 21:10
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Ha más az alapattitűdötök, akkor felesleges megjátszanotok magatokat.

Bennem vannak domináns hajlamok, de a dolog mindig természetesen, magától jött: ha egy lány igényelte ezt, nagyon ilyenné váltam, ha nem szerette, nekem sem volt kedvem hozzá.

Szóval ha lelkileg közel vagytok egymáshoz, ez nem jelenthet problémát. Viszont ha mindez annyira aggályos számodra, hogy itt érdeklődsz, és nem vele beszéled meg, arról árulkodik, hogy nincs meg az a kapocs, amivel kialakulhatna egy mindkettőtök számára élvezetes hozzáállás a szexhez.

A dominanciát nem lehet eljátszani, mert ez belső hajlam kérdése. És ez nem csak a szexben nyilvánul meg, ezt te is érzed, gondolom.

2022. aug. 7. 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Ezt nem. Lehet negtanulni, szerintem sem én 35eve vagyok bdsm körökben, filmeztem is

Vérbeli domináns talán minden 5000.ferfi illetve nő de lehet 10.000

Ez zsigerböl jön

2022. aug. 7. 21:14
 6/17 anonim ***** válasza:
21%

Tiszteld BDSM professzorok! Elő lehet hozni mindkettőt, mindenkiből! Aztán kiderül hogy melyik oldala erősebb!

Szexuál pszichológia!

2022. aug. 7. 21:16
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
6-os ki lehet hozni, de ott van a baj ha valakiból gyilkos öszt{nt vált ki és nem dominanciat, lehet a Te egyetemeden ezt nem tanitották
2022. aug. 7. 21:18
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy írják. Ezt nem lehet tanulni. Mint ahogy eljátszani sem. Valaki vagy "született" domináns vagy nem. Ez a dolog belülről jön. Vagy elfogadod, vagy keresel mást, vagy néhe kiéled mellette ezt a vágyad mással. :(

48+Ffi

2022. aug. 7. 21:18
 9/17 anonim ***** válasza:
59%
35 éve:D)))
2022. aug. 7. 21:19
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
9-es 52eves Vagyok
2022. aug. 7. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!