Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom férfiak, tanács?
Ha más az alapattitűdötök, akkor felesleges megjátszanotok magatokat.
Bennem vannak domináns hajlamok, de a dolog mindig természetesen, magától jött: ha egy lány igényelte ezt, nagyon ilyenné váltam, ha nem szerette, nekem sem volt kedvem hozzá.
Szóval ha lelkileg közel vagytok egymáshoz, ez nem jelenthet problémát. Viszont ha mindez annyira aggályos számodra, hogy itt érdeklődsz, és nem vele beszéled meg, arról árulkodik, hogy nincs meg az a kapocs, amivel kialakulhatna egy mindkettőtök számára élvezetes hozzáállás a szexhez.
A dominanciát nem lehet eljátszani, mert ez belső hajlam kérdése. És ez nem csak a szexben nyilvánul meg, ezt te is érzed, gondolom.
Ezt nem. Lehet negtanulni, szerintem sem én 35eve vagyok bdsm körökben, filmeztem is
Vérbeli domináns talán minden 5000.ferfi illetve nő de lehet 10.000
Ez zsigerböl jön
Tiszteld BDSM professzorok! Elő lehet hozni mindkettőt, mindenkiből! Aztán kiderül hogy melyik oldala erősebb!
Szexuál pszichológia!
Ahogy írják. Ezt nem lehet tanulni. Mint ahogy eljátszani sem. Valaki vagy "született" domináns vagy nem. Ez a dolog belülről jön. Vagy elfogadod, vagy keresel mást, vagy néhe kiéled mellette ezt a vágyad mással. :(
48+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!