Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan vékony pasik (25 és 38-39 között), akik szeretik a kövér nőket?
Vannak , de a legtöbben (9/10) nem azért vannak kövér nővel mert az tetszik nekik. Nem, még a dagadt pasiknak sem!
Egyszerű a szitu, szerintem többnyire négy dolog vezet ahhoz, hogy az a 9 miért...
1) kövérnek - A pasi is dagadt, magához valót keres
2) minimalisták - Haversággal kezdődik, aztán rájön a pasi hogy hát így nagyon energiahatékonyan lehet csaja, csak hagynia kell magát
3) szorongók - A pasi addig nyújtozkodik ameddig a takarója ér. Nem vonzó, vagy csak önbizalommal van gondja, de ez lényegében nem számít.
4) léhűtők - Olyan is van, hogy a csaj családja népszerű, jómódú, a pasi meg egy senki, és kilátása sincs arra hogy legyen valaki. Sőt, komoly ambíciói sincsenek.
Max átlagos intelligencia, átlag alatti szaktudás/iskolázottság, gyakran váltogatott munkahelyek, köztük nagy kihagyásokkal. Viszont a csajnál lakhat, jókat esznek, így a pasi egy magasabb életszínvonalat élvezhet, és végre nem töltött cigit "kell" szívnia.
Röviden az utolsó ponthoz ÉRDEK (többnyire anyagi). Nincs is ezzel baj, én is prostituálódnék hetero férfi létemre, de nem állnék össze emiatt senkivel.
Ez ugyanaz a helyzet, mint amikor veszel egy új autót, mondjuk Suzuki SX4-et. Egészen idáig nem vetted észre ezeket az autókat a forgalomban, de mostantól kezdve kiszúrod az összeset. Azt is hiheted ez alapján, hogy milyen sok lett belőlük, pedig nem; egyszerűen a figyelmed erre a típusra koncentrálódik.
Te, mint túlsúlyos nő, elkezdtél tudat alatt olyan párokat figyelni, akik szintén túlsúlyosak. Ezért hiszed azt, hogy sok van.
Most azt hiszed, hogy, ha lenne párod minden jó lenne. Kapnál önbizalmat. Hát nem. Ugyanúgy látnád magad a tükörben, a párodat meg megkérdőjeleznéd, hogy ennek ellenére miért van veled? Érdekből? Mert nem talált jobbat? Lecserél, ha lesz vékonyabb nő a kilátásban?
Másik dolog, ami sokkal fontosabb ezeknél: a túlsúly elsősorban nem esztétikai kérdés. Sok komoly betegség alakulhat ki miatta.
Kövér nővel is lehet jót dugni és időszakosan pl rámjön a bbw fétis de ez kb 1-2 havonta. A semminél ezerszer jobb. Szerintem ők azért vannak azzal a csajjal mert az jut nekik, vagy nem akarnak jobb nőt mert ott percenként lehet féltékenykedni meg a pasikat arrébb rúgdosni... Viszont ez előbbiek jó része inkább a jó testű nőkre bukik.
A 100 kilós nők 95%-a se az az Ashley Graham kategória, hanem az az antisport telefosott búvárruha fazon... Az pedig nagyon nem mindegy!
Én szeretem a husisabb nőket. Nagyon odaadóak tudnak lenni.
30F
Hát érdekes, vegyes válaszok vannak.
Magamról annyit, hogy a túlsúly oka: eleinte a rendszertelen életmód, hajnalban zabálás, nappal alvás és társai, aztán a sport hiánya, mert... hát tudja a fene, mindig is utáltam mozogni, aztán a felszedett kilók után jöttek a tipikus kövérbetegségek, ma már van inzulinrezisztenciától kezdve petefészek cisztákig minden :/ Az elmúlt 10-12 év eredménye.
Igen, tudom-tudom, ha én ezt látom, és azt is, hogy romlik a helyzet, miért nem tettem ellene. Higgyétek el, lelkileg ez nagyon nem könnyű, s akkor az ilyen vékony-kövér párok még rá is tesznek egy lapáttal. Több régi ismerősbe, osztálytársba belebotlottam facebookon, aki vékony, normális fiú/férfi létére ronda, kövér nőt vett el. Igen, feleségül. ez a közelmúltban volt, és csak lestem, hogy de miért? És úgy néznek egymásra ezeken a képeken, el nem hiszitek.. van, ahol már a gyerek is készül. (Jó, erre nem vágyom, de értitek... szóval nem csak szexre kell, hanem stabil kapcsolatokról beszélünk.)
És egy régi emlék a témában még: 2005-ben alig 60 kiló voltam, jól néztem ki, nem deformált a fejem vagy ilyesmi. 20 éves, vékony, szép lány. Nem modell, meg nem a világ legjobb nője, szóval nem egy Palvin Barbi, de azért nem panaszkodhattam. (Ki is éltem magam a rákövetkező években rendesen.) Na szóval, nagyon bele voltam esve valakibe, magas, vékony pasi, ez a zsánerem. Próbáltam kerülgetni, tudott is róla, közös ismerősök is próbáltak terelgetni, de valahogy még megvolt a gátlásosság mindkettőnkben. Nem jött össze, hónapokra el is vesztettem szem elől, közben akadt más, de azért fájt. Próbáltam pótolni. És akkor egyszer ezzel a másikkal sétálgatunk az utcán, és nézem, ki jön szembe... a pasi, akiért nyáladztam, egy hegyomlással az oldalán. Nem viccelek, dagadt, kerek, almaformájúan túlsúlyos csaj volt, kézen fogva mászkáltak, és egy köszönésre futotta mind a kettőnktől, én meg szorítottam a "pótlék" karját, hogy el ne bőgjem magam. Életem egyik legmegalázóbb pillanata volt, mert megértettem, miért nem akart végül kezdeni velem: túl vékony voltam.
Erre tessék, eltelik tizenix év, tönkre van menve a testem. Na most hol a büdös fenében vannak ezek a pasik, hol? Hát igazság ez a jó istenit már!?
Úgyhogy még ha csak arról lenne szó, hogy láttam 1-2ilyet, és azt hiszem, biztos tömegjelenség. De én tényleg úgy szeretném kiordibálni magamból, hogy mi a franc történik itt, és másoknak miért jár a stabil kapcsolat meg a boldogság, és velem miért van mindig kicseszve? Tipikus ha van rajta sapka, ha nincs rajta sapka...
Bizonyára felmerül kérdésként, szóval: igen, sokadjára is belekezdtem a diétába, az előző 3 hónapban le is ment egy 10-es. De ugye ez semmit nem jelent, mert még mindig 100 felett járok. 37 éves leszek, és irtó boldogtalan vagyok, mindemellett nyilván utálom is magam, keserű is vagyok, és dögöljön meg mindenki :) Nagyon felhúztam magam, ezért most küzdök, de rettegek tőle, hogy megint az lesz, ami 2005-ben. Leküzdöm magamról a felesleget, leszabatom magamról a bőrt, engem nyugodtan kaszaboljon össze a plasztika, nem érdekel, de a következő 1-2 évben úgy átformálom magam, rám se lehet majd ismerni. De ha megint az lesz, hogy na, elkészültem, tessék, és ismét azt látom, hogy a tonnadonnák boldogan lófrálnak, miközben én megdöglök a magányban, hát akkor befejezem ezt az egészet, és kiszállok az életből is, mert nagyon elegem van már.
Kösz, csak ezt akartam mondani. További meglátásokat, véleményeket, az eredeti kérdéshez tartozó egyebeket még visszajövök elolvasni, de azt hiszem, már eléggé kitárulkoztam.
A kövér nőknek kicsi az önbecsülése ezért könnyebb őket felszedni. Kevesebbet kell melózni értük, nem próbálkoznak be náluk percenként és örülnek ha nőként néznek rájuk. Dugni jó velük de a strandon azért nem mutogatnák.
Ez már nem az ősközösségek társadalma. Az átlagos a nyerő. Ami egy kövérrel összevetve nézhet ki vékonynak.
A diéta pedig semmire se jó csak arra hogy az izmaidat sorvaszd.
Testedzés kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!