Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért szereti szopni a farkam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szereti szopni a farkam a barátnőm, mert vékony és kicsi?

Figyelt kérdés

Ő az első barátnőm és csak 12 cm a péniszem, és nem is valami vastag.

Szinte állandóan szopni akar, jobban szereti mint a szexet. Volt már olyan is, hogy mondtam neki gyere hagy tegyem a puncidba és azt mondta nem ő inkább szopik (szeretkezés közben mondtam neki).

F/25 ő pedig L/23

2022. márc. 17. 13:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki. Más meg azért sír mert nem hajlandó szopni a csaja.
2022. márc. 17. 13:36
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegesíts már hogy ebből is kitudod hozni a negatívat... Ekkora komplexussal nehéz lehet élni.
2022. márc. 17. 13:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki ember, főleg ha le is nyeli...ne itt sírj, inkább menj és tedd a szájába!
2022. márc. 17. 13:46
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Vagy azért ,mert úgysem érezne semmit ha bent lenne neki. :-) Bocsi ezt nem hagyhattam ki. N
2022. márc. 17. 13:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Van azért szex is nem? Akkor mi a gond. Én örülnék neki. A legtöbb csaj csak előjátéknál csinálja egy percig.
2022. márc. 17. 13:50
 6/18 anonim ***** válasza:
18%
Igen azért. El is fog hagyni, csak idő kérdése.
2022. márc. 17. 13:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy is van, változtatni nem tudsz rajta, ilyen értelemben kár ezen gondolkoznod, főleg ha szeret veled lenni. Minden esetre én bármennyire is szeretek szopni, azért ha közben felajánlanák, hogy inkább dugnak kicsit, akkor nem utasítanám vissza, de nem vagyunk egyformák.
2022. márc. 17. 13:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az van, hogy nagyn szeretne megfogni valamivel, mert normálisnak tart, jobbat úgysem találna. Sokatmondó hogy punciba annyira nem akarja, mert nem élvezi, de téged szopni akar hogy folyamatosan örömöt szerezzen neked.
2022. márc. 17. 13:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Harang effektus? Vagy miért nem jó punciba?

(Bocs)

Amúgy örülj neki, sokan a két kezüket összetennék egy olyan csajért, aki szeret szopni.

2022. márc. 17. 14:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy ki sem veszi a szájából. Inkább vegyél egy méretes vibrátort, és amíg rajtad cuppog, élveztesd el vele!
2022. márc. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!