Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmezzem ezt a viselkedést egy férfitól?
Figyelt kérdés
Van egy srác, mindketten huszonévesek vagyunk. Néhány hete kezdődött köztünk a dolog, néha mikor szükségünk van rá össze járunk szexelni. Első alakommal nála aludtam, nagyon rendes volt, filmet néztünk össze bújtunk stb. Második alkalommal szex után beszélgettünk meg ilyenek, voltam nála a napokban megint, akarta nagyon hogy menjek nekem is volt kedvem hozzá, szituáció a következő..beszélgettünk kicsit, utána rá tértünk a lényegre, ezután lezuhanyoztunk, én kimentem cigizni egyet, ő pedig leült a szobába és elkezdett telefonozni. Amíg ott voltam nála még egy órát(busz miatt) addig kb hozzám se szólt, facebookozott, videókat nézett stb.
Eddig nem volt ilyen, most mire vegyem ezt? Megunt engem csak a szex kell neki?😅
2022. aug. 5. 21:31
2/7 Noren1989 válasza:
Utolsó kérdésed tedd àt kijelentő módba és meglesz a vàlaszod.
4/7 anonim válasza:
A #2-esnél a pont (vagy tényleg csak felszínes a fickó), de nem valószínű hogy ebből házasság lesz 😅
5/7 anonim válasza:
Telefonon már a következő csajt fűzte, ha összejön nem keres már téged , vagy ritkán és teljesen rendszertelenűl. Engedd el, keress normálisabb pasit. F
6/7 A kérdező kommentje:
Elengedtem a dolgot, nem tartom vele a kapcsolatot és nem veszítettem sokat ezzel😅
2022. aug. 26. 20:48
7/7 anonim válasza:
Nem mondtam hogy vesztettél bármit is, csak engedd el és lépj tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!