Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értelmezzem a lány viselkedését? Változott volna nála valami?
Nagyjából ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Csak én azt mondtam a hasonló stílusú leányzónak, hogy úgy érzem, én sokkal többet pakolok bele abba, hogy "jóban legyek vele, mint ő". Erre mondta, hogy ő ilyen, többet ne várjak tőle. De "ugyanolyan kedves barátja vagyok, mint a többiek".
Úgy tűnik, hogy ez ilyen sablonduma. :D
A lényeg annyi - ahogy nekem leesett -, hogy én speciel esélytelen vagyok nála. :) Mindegy. Barátnak megtartom, de több az életben nem lesz belőle. Friendzone-old vissza az ilyen csajt, többet úgyse érdemel.
Ja, és ha én nem írnék rá, engem se keresne az illető. Elmondása szerint nagyon "elfoglalt"... olyan vonat ez, ami soha nem fog felvenni. :) :(
Mondjuk én rettenet szomorú vagyok miatta, de hát ez van.
"Friendzone-old vissza az ilyen csajt, többet úgyse érdemel. "
Nem, rosszul értelmezed ezt a Friendzone-t. A csaj friendzone-ol téged, mert te odavagy érte, de nála barátnál több nem lehetsz, pedig szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!