Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki szeretném próbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném próbálni a gangbanget, de a párom jelenlétében, részvételével. Ellenben ő nem akarja. Hogyan vehetném rá?

Figyelt kérdés
Pedig hoznám az egyik barátnőmet is, de úgy sem akar belemenni.

2022. aug. 5. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
47%
Csak tudd ennek a kapcsolatnak úgyis vége. A párod ezzel nem tud azonosulni és a méregmagot már elvetetted. Van ismerősöm aki bele erőltette a férjét egy hármasba és ott a harmadik nő volt. Még sem lett jó vége.Kicsit szeretett volna nyitottabb lenni a hölgy. Utána sírt ,hogy a párja keresett egy olyan nőt aki nem olyan szabados gondolkodású és a klasszikus értékeket preferálja. Elváltak. És ezt első kézből tudom ,mert a hölgy maga mesélte nekem mielőtt megreszeltem. Na persze többre nem kellett volna nekem sem. Most éli a magányos életét és neha valaki megfekteti. Bár nem tudok róla az utóbbi évben akarta e volna valaki ágyba vinni.
2022. aug. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!