Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném próbálni a gangbanget, de a párom jelenlétében, részvételével. Ellenben ő nem akarja. Hogyan vehetném rá?
Ha nem akarja nem igazán fogod tudni rávenni, sajnos ezeket a köröket már én is lefutottam mert az én párom sem akart belemenni semmi olyanba ami kicsit is eltér az átlagtól.
Max annyiban másabb a szitu hogy én vagyok a férfi ő meg a nő... :(
Esetleg olyat tudsz neki ajánlani hogy cserében valami mást kipróbálsz vele amit ő akar de te nem. Viszont megvan az esélye hogy amikor lát sok más pasival is akkor attól megromlik a kapcsolatotok...
Seeeeehoooooooogy. Ha nem vágyik rá, nem izgatja akkor nem tudod rávenni sem így, sem úgy. Felesleges manipulánod, játszmáznod mert nem lesz belőle köszönet.
Ha benne van a pasid akkor meg simán csak lementek egy swingerbe, ott adott a hely, az idő, ott vannak a pasik konyhakészen 100% kamumentesen csak válogatnotok kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!