Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy az első gyermek születése után elveszíti a feleség a szexuális étvágyát?
ha ez van, akkor ne csodálkozz, ha nem megy a szex, asszony túlságosan ráfeszül, inkább feladja az ő boldogságát, csak hogy ott maradjon a gyerek. Sz@r, tudom, nekem is vannak ismerőseink, az a gáz, hogy hosszútávon a gyerekkel is kicseszel, mert látom mennyire problémás ezeknél még egy délutánt is eltölteni a nagyszülőkkel, pedig már lassan iskolások.
Lehet ha sikerülne 1-2 olyan programot szervezni, amit az asszony nagyon élvez, akkor szépen leszokna erről. Nálunk pl nagyon könnyen ment, amikor mama eljött hozzánk pár napra, hogy esténként, fektetés után, elmentünk kettesben sörözni, moziba, stb. Ott egyszerű, mert ti fektettek, mama vigyáz pár órát, gyerek fel sem kell. Az megnyugtatja könnyen a nőket, ha a mama már pár napja ott van és egyértelmű, hogy nem hallnak meg a gyerekek a keze alatt. Mondjuk mi lenyomtunk 1-2 quicky menetet akkor is amikor mama kivitte a játszótérre őket és mi mentünk nemsokára utánuk, csak még "el kellett pakolni"
Ami még segített barátaimnál, és ahogy észrevettem nagyon sok ismerősöm a gyerekek mellett ezt a csodálatos csodaszert kezdte használni, olyanok is, akik azelőtt sosem használtak ilyeneket, sőt, mi is néha kipróbáltuk, mert lazító, csillapító hatású, és teljesen legális: GIN.
Ezekben a helyzetekben, mint már mások is írták a stressz az egyik legfőbb ludas! Te hetente 4-5 X csapd ki a gyíkot, éés már szinte soha nem leszel feszült, és egy nyugodt ember könnyebben rá tud venni egy feleséget egy jó dugásra, mint egy idegbeteg.
A másik a hülye vallás, amiben a delikvens azt hiszi, hogy bűnt követ el. De ez egy másik kérdés. Agyat kb. egyformán kapunk, hogy ki atomerőművet, ki gátakat épít vele maga köré, ez már magán probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!