Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatom a pasitól azt ha hamarabb elmegy akkor nyaljon élvezésig?
vettél egy cipőt, ami szorít, és ahelyett, hogy visszavinnéd, vagy kidobnád a kukába, megpróbálod hordani.
minek?
Lehet h valamiért undorodik. Szagok..? Akár óvszer szaga(?)
Amúgy igen, elvárható lenne normál esetben
nem. És lepontozás lesz, de elmondom hogyan értem.
Reflexből nem várhatsz el semmit sem a szexben, főleg nem olyat, amit nem őszintén adnak. Elmegy a pasi és minden baja van utána? Hát ez normális, nekem is minden bajom lesz, szomjas leszek, érzek minden izomgörcsöt ami abből ered, hogy hülye pózban voltam, viszont az adrenalin miatt nem éreztem semmi fájdalmat, kell pár perc nyugi.
Szóval, mikor lehet elvárni tőle: HA ELŐRE MEGBESZÉLITEK!
Ha nincs előre semmi letisztázva, elmegy és te csendben duzzogsz és utólag akarsz valamit, akkor ne várd már, hogy sikerül elérni.
Ha előre lefixáljátok, hogy te vagy az első, addig ne süljön el, amíg te nem, az egészen más. Ez azt is jelenti, hogy a pasi beleegyezik és nem csak te ezt kívánod.
mókás szexuális életed lehet.
ezt kicsit kérdésessé teszi, hogy azzal kapcsolatban adsz tízsoros tanácsot, hogy bizony mindent meg kell előre beszélni.
mégis mit kellene előre megbeszélnie a nőnek a fickóval? hogy legyen azért legalább kinyalva, ha már kielégíteni úgysem tudja a farkával a fickó?
ahol ilyeneket kellene megbeszélni, ott a legjobb lenne a dolgot nem erőltetni tovább
értem én, hogy a nők 95 százalékának a nyalás jelenti az orgazmust, de lehet, hogy nem szexre alkalmatlan nyalógépekkel kéne szerencsétlenkedniük, pláne nem olyanokkal, akik még arra sem hajlandóak.
szex akkor működik szuperül, ha őszinték vagytok és beszéltek, ha nincs titkolózás megbeszélitek azokat, amik nem mennek, amiknél változatosságot akarsz, ahol javítani akarsz, amin dolgozni kellene. Azt elvárni alapból, hogy valamit csináljon a másik, mert az interneten néhány kamasz kiéhezett szűz ember azt mondta az "alap, ha nincs, dobni kell", az nem működik. Egymással kell beszélni.
Nekem az jön le, hogy a nő, a kérdező, nem beszél őszintén a pasival, hanem inkább kérdez itt idegeneket, akik olyan választ adnak, amit hallani akar, mert talán így az egójának jobb, de nem a probléma megoldásán fáradozik, hanem csak like-okat akar. Ha IGAZÁN meg akarná oldani a problémát, akkor nem itt kérdezgetne olyat, hogy "elvárhatja-e", hanem megoldaná a párjával a problémát, hogy ő is és a pasi is jól járjon, mert biztos van megoldás.
Ha pedig csak futókalandról van szó, vagy teorétikus dologról, de nincs is szexpartner, akkor pedig csak lopja mindenki idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!