Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság elvárható minden nőtől az orális szex?
Figyelt kérdés
Vagyis ha egy lány nem hajlandó rá, akkor ott valami defekt van?2021. ápr. 11. 15:50
1/13 anonim válasza:
Szexben nincs olyan, hogy elvárható, olyan van, amit mindkét fél szeretne csinálni, közös megegyezéssel.
2/13 anonim válasza:
Ha nem csinálja, akkor kirakják, vagy megcsalják, vagy levezetik rajta máshogy
3/13 anonim válasza:
Nyílván jólesik, ha megteszi de nem várom el.:)23f
4/13 anonim válasza:
Mi az, hogy elvárható? Normális emberek között úgy szokás, hogy mindenki önszántából cselekszik és törekedjenek a kölcsönös örömszerzésre. Ergo, ahol kényszer van, ott öröm nincs. Tehát a válasz egy jó, nagy: NEM!
5/13 anonim válasza:
Aki az én szép, formás farkamat nem akarja leszopni, az mehet Isten hírével. F
6/13 anonim válasza:
Nem. Amíg önálló lények, addig nem.
És ez érvényes visszafelé is.
7/13 anonim válasza:
Szexben nem szabad hogy legyen elvárás, csak olyan dolgok amiket mindkét fél akar és élvez.
8/13 anonim válasza:
Pontosan annyira elvárható, mint minden férfitól a nyalás.
9/13 anonim válasza:
Miért lett törölve az a válaszom, ahol leírtam, hogy nekem vannak ilye elvárásaim és hogyha ezeket ne teljesítik akkor kalap kabát?
Nem azt írtam, hogy megerőszakolnám, sem azt hogy megzsarolnám... Nyílván az bűncselekmény és nem normális dolog!
De hagy döntsem már el én hogy milyen kritériumok alapján maradok benne egy párkapcsolatban vagy lépek ki egy belőle...
10/13 anonim válasza:
Igen, elvárható. Ahogy a behatolás is elvárás, szerintem az orális szex is alap dolog kéne legyen. Sajnálom, de ez van. Ha állandóan az van hangoztatva, hogy mindkét félnek jó kell legyen, akkor legyen is jó mindkét félnek az együttlét. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!