Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban elvárható a nőtől az anál?
Állandóan azt akarja, én már próbáltam regebben és nagyon nem jött be.
Azt mondja mindig,hogy ő is kinyal engem meg minden akkor ennyi neki is járna. De ezt nem értem hiszen, ő kinyal azért azt kapja cserébe,hogy én is leszopom.
Semmi sem várható el. Persze elmondhatja mind a két fél a másiknak a vágyait, de ha a partnere nem akar abba belemenni akkor nincs értelme erőltetni.
Kissé gyerekes, makacs viselkedésnek érzem ezt a " Ha én kinyallak, akkor te engedd az anált"
Ez mi? Nem azért csinálja az ember h a másiknak örömet szerezzen? ha ezt is muszájból csinálja, vagy azért h utána a fejedhez vághassa akkor én nem maradnék továbbra vele.
22L
Nem az, hogy elvárható... De szerintem ki tudod fejezni, hogy neked ez vagy az jól esik, és néha engedjen a vágyaidnak.
Ahogy fordítva is lehetséges ilyesmi.
Elvarható-e .Simán .
Vegyél egy felcsatolhatóst, aztan tedd be neki ! Legalabb 5 -ös vastagsagút ! Zaklasd vele, kövesd a lakasban, jarj a nyomaba, te akarod ezt, mi az, hogy nem akarja .
Ezt te mint nő is simán elvarhatod !!
Mond meg hogy te is akarod neki csinalni eloszor!
Vegyel egy vibratort es ha felhozza vedd elo mond meg hogy szamodra izgato lenne ha seggbe dughatnad le fog szallni a tematol 😂
Egyetértek azokkal, akik javasolják, hogy először próbálja ki ő, azután beszéljen. :D
Sőt, a pasinak elvileg még jobb is, hiszen ott a prosztata. A nőknél semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!