Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban elvárható a nőtől az anál?
Állandóan azt akarja, én már próbáltam regebben és nagyon nem jött be.
Azt mondja mindig,hogy ő is kinyal engem meg minden akkor ennyi neki is járna. De ezt nem értem hiszen, ő kinyal azért azt kapja cserébe,hogy én is leszopom.
10-es, mi az, hogy hogy esik a pasinak, hogy mással már kipróbálta? Kb mindenkinek van múltja, nem jön be a lánynak, akkor nem kell erőltetni. A szex nem arról szól, hogy ráerőltessük a vágyainkat a párunkra, hanem, hogy olyan dolgokat csináljunk amiket mindketten élvezünk.
A kérdezőnek meg az a válaszom, hogy nem elvárható. Esetleg a popsi nyalásba vagy ujjazásba belemehetsz, ha szeretnél, ha nem és továbbra sem áll le a témáról, akkor mutasd meg neki merre van az ajtó. A vége úgyis az lesz, hogy megcsal egy olyan lánnyal aki benne van ebben. (Tapasztalat🙁)
Nem varhato el es ezt ffikent irom.
Ha a no nem elvezi akkor kar csinalni.
(De ha a parod ker, azert meg lehetne probalni meg egyszer, foleg ha vele meg nem probaltad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!